Nie wiem co to oznacza ale dostałem tego samego maila ;-)Dostałem przed chwilą emaila od TNT o przesyłce z dokumentami, która w poniedziałek ma wyjechać z Ząbek. Czy to oznacza, że samochody są już/będą w weekend w Polsce? 🤯
Nie wiem co to oznacza ale dostałem tego samego maila ;-)Dostałem przed chwilą emaila od TNT o przesyłce z dokumentami, która w poniedziałek ma wyjechać z Ząbek. Czy to oznacza, że samochody są już/będą w weekend w Polsce? 🤯
Panowie mają kilkaset samochodów do wydania. Przygotowują już dokumenty do wysłania. Jak tylko przyjadą samochody, to od razu wysyłają dokumenty do rejestratorów.Nie wiem co to oznacza ale dostałem tego samego maila ;-)
Terminów nie ma nawet u tych co opłacili faktury.Czy u trędowatych nieszczęśników, na których w tym kwartale nie spłynęła łaska najwyższego Elona pozwalająca nabyć gadżet na czterech gumach, który otwiera bramy do sekty elektromobilnych podsekta tesla, ukazał się może nowy termin w najświętszej aplikacji, wlewający w serce odrobinę otuchy? U mnie w aplikacji pusto, jestem zapewne wśród tych nieszczęśników z 7 kręgu Dantego….
Sądziłem, ze już wszyscy z zeszłego roku dostali.zamówienie z listopada 2021 - nadal 0 kontaktu, kiedys mialem przypisany termin na maj 2022 ale szybko zniknął, od tamtego czasu pusto