VIN w zrodle strony czy na fakturze? Ja mam na fakturze tylko. a status zamowienia, ze czekaja na platnosc.Pogodzony już mentalnie z odbiorem Tesli najwcześniej w Q4, wchodzę przed chwilą na konto a tam data przy Model 3. I VIN finder pokazuje że jest VIN. Czyli jednak? 😇
Vin w kodzie strony. Zamówienie z 11.02 - RWD Czarna z białym wnętrzem, felgi 19'. Wczoraj na bank jeszcze nic nie byłoVIN w zrodle strony czy na fakturze? Ja mam na fakturze tylko. a status zamowienia, ze czekaja na platnosc.
ale z tego co zrozumialem, ten vin na fakturze to fake'owy jest
No i dzięki temu postowi szczęście posiadania Tesli przyspieszyło mi się o kilka miesięcy. Dzięki @pluto !!!! Moje oryginalne zamówienie było praktycznie identyczne z tym ostatnim egzemplarzem (brakowało haka i EP), szybki kontakt do Tesli czy mogą zmienić moje oryginalne zamówienie (btw. kontakt z Teslą WZOROWY, natychmiastowe odpowiedzi na wszystkie maile w komunikacji) i BANG! Zmienili, match z nową spec się zrobił, mam VIN i za tydzień będę odbierał.
Dokładnie tak jest, klepią samochody w jak im pasuje a potem przypisują do zamówień. Jak coś wyjdzie więcej to wystawiają na stronę z opcją natychmiastowego odbioru. Robią to dzięki temu, że personalizacja egzemplarzy jest bardzo ograniczona: kolor samochodu, felgi, kolor wnętrza, hak.Nie kumam dlaczego VINy nie są podawane na etapie produkcji pod konkretne zamówienia tylko dopiero jak auta idą do transportu. Produkcja odbywa się na chybił-trafił a później dobierają auta do zamówień jak im pasuje?