Magia :) A tak swoją drogą, mam pytanie czy auta do odbioru w listopadzie będą z oponami zimowymi ?
Yavor Zadomawiam się 25 Oct 2022 #1 011 Magia A tak swoją drogą, mam pytanie czy auta do odbioru w listopadzie będą z oponami zimowymi ?
S Szymek Fachowiec 25 Oct 2022 #1 012 Yavor said: Magia A tak swoją drogą, mam pytanie czy auta do odbioru w listopadzie będą z oponami zimowymi ? Click to expand... Na podstawie tego co działo się w Q1 wychodzi że nie. Auto zawsze na letnich wyjeżdża z fabryki
Yavor said: Magia A tak swoją drogą, mam pytanie czy auta do odbioru w listopadzie będą z oponami zimowymi ? Click to expand... Na podstawie tego co działo się w Q1 wychodzi że nie. Auto zawsze na letnich wyjeżdża z fabryki
E ELuk Pionier e-mobilności 25 Oct 2022 #1 013 Żadne auto które kupowałem z salonu nie było standardowo na oponach zimowych. Odbierałem na zimowych jak zrobiłem takie ekstra zamówienie. Pozdrawiam.
Żadne auto które kupowałem z salonu nie było standardowo na oponach zimowych. Odbierałem na zimowych jak zrobiłem takie ekstra zamówienie. Pozdrawiam.