Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2023

KRA

Fachowiec
Tragedia jest też z tym nachalnym linkowaniem referali w 'milionie' tematów, że niby coś nowego się pojawiło, jaka to okazja itp.
Ja rozumiem każdy chce coś zyskać, ale naprawdę nie wystarczy link w stopce? :sick:
Link w stopce zabiera do ogólnej strony z zamówieniami. Jak przejrzysz wątki to znajdziesz przynajmniej trzy osoby które przez to że nie miały bezpośredniego linka do wybranego modelu z inventory zamówiły bez zniżki 2.000 zł dlatego uważam że te linki w temacie są potrzebne i ludzie którzy okazyjnie wpadają na to forum googlując temat przy okazji planowania zakupu a nie są stałymi bywalcami jak Ty czy ja mogą skorzystac na tym że jak po sznurku w paru kliknięciach dostaną 2.000 zl rabatu wiec dlaczego nie? Masz tez przykłady ludzi nawet w tym wątku które nie wiedziały o tym że są promocje na inventory a zamawiały przez konfigurator 20k+ drożej i uważam że im takie newsy o promocjach i obecnie dostępnych egzemplarzach są potrzebne.

Last edited:

Poldek

Fachowiec
Tragedia jest też z tym nachalnym linkowaniem referali w 'milionie' tematów, że niby coś nowego się pojawiło, jaka to okazja itp.
Ja rozumiem każdy chce coś zyskać, ale naprawdę nie wystarczy link w stopce? :sick:
Ja też się zastanawiam jaka to tragedia, że ktoś w odpowiednim wątku pisze, że kupujący może zyskać 2000 zł zwrotu.

Rozumiem, że ty wiesz o poleceniach, ale nie wszyscy wiedzą.

Bardziej żałosne wydaje mi się ciągłe pisanie :„pomogłem - użyj mojego referrala”.

I nie piszcie, że nie można swojego zdania wyrazić.

Last edited:

nabrU

Moderator
Jest takie przysłowie "Uderz w stół, a nożyce się odezwą"... I dwie pary chyba najbardziej aktywnych 'nożyc' się odezwały ;)

I nie piszcie, że nie można swojego zdania wyrazić.

Co niniejszym i ja uczyniłem, nieprawdaż ?

P.S. A żeby było na temat:

SUMMARY 23 Jul 23

MORNING MARGARETA
was on her way to New Westminster, Canada. Holding well offshore. I have no idea when she will dock although she is showing on the Tacoma arrivals board for a 27 Jul arrival.

HOEGH TRIDENT has now arrived in Zeebrugge from Shanghai with confirmed MY and M3 onboard.

GRANDE MIRAFIORI She is due to arrive in Barcelona on 28 Jul. (Southampton afterwards??)
As predicted on this thread, she has now 'reappeared' in the Red Sea heading for Suez.

GOLD XING is enroute from Shanghai to Ashdod, Israel (1 Aug) and Derince, Turkey (5 Aug). She has 'gone dark' ie switched off her AIS transponder as she transits what some regard as a high risk area. I'm not expecting her to magically 'reappear' in the Red Sea until around Wednesday at the earliest.

GLOVIS COURAGE heading for Suez.
Revised estimates for possible destinations are:
Koper 5 Aug, Barcelona 6 Aug, Southampton 10 Aug or Zeebrugge 11 Aug. (Koper looks likely)

GLOVIS SUNRISE is also heading to EU. She is effectively 2 days behind GLOVIS COURAGE for timings.

MORNING CARINA She departed Shanghai on 21 Jul and will arrive in Barcelona 16 Aug and Zeebrugge on 28 Aug
I'm not yet convinced she is carrying Teslas.

mikiniki

Zadomawiam się
Ale ten link z opisu to wywal proszę, bo to słaba reklama i nie przystoi wpędzać zadłużonych w jeszcze większe bagno.
Zaczynam poważnie wątpić, czy Ty cokolwiek zamówiłeś, czy tylko syfisz tutaj tym biedackim linkowaniem do oszukiwania ludzi.
@Ad-mini-strator - głosuje za usunięciem konta jeśli nie usunie tego syfu.
Tak, kupiłem. Nie widzę sensu pisać tutaj jak bym nie był zainteresowany teslą.
forum screen.png

Sorki że Cię tak wkurzyłem :) Nie wiedziałem że nie wolno dodawać w stopce linku pozycjonującego.
Jeśli jednak uważasz że należy mi się za to ban na forum, przyjmuję na klatę.

Attachments

• forum screen.png
    forum screen.png
    53,4 KB · Liczba wyświetleń: 47

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji

Sami zachęcaliśmy do dzielenia się referralami, ale faktycznie, nie sprecyzowaliśmy, jak należy to robić.

Od tego momentu prosimy o referalle wyłącznie w stopkach.

Inne wtrącenia będziemy usuwać. Proszę je zgłaszać, jakby co.

Dziękuję.

krzyss

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności