Phitherek_

Posiadacz elektryka
A z której strony problem? Leasing czy Tesla?
Trochę leasing, trochę Tesla, trochę ja (bo mi się pojawiły faktury na koncie i jakoś nie skojarzyłem od razu że to ja mam je wysyłać do leasingu a nie Tesla). W tym momencie piłeczka akurat po stronie Tesli, mają podpisać jakieś oświadczenie o opłacie rejestracyjnej (od razu pytanie - czy ktoś coś takiego miał i czy oni to bez problemu raczej robią). Ale ogólnie widzę, że z każdej strony trzeba trochę cisnąć i się przypominać.

BTW. Od strony Tesli to moje zamówienie już chyba na trzecią osobę trafiło, bo po kolei chodzą na urlop :D.

daniel

Señor Meme Officer
Szykam ubezpieczenia. Gdzie najlepsza oferta? Dostałem mail z VIN i fakturę proforma, zrobiłem przelew - w aplikacji dalej kwiecień, wiele prób dodzwonienia i nic. Mieliście tak, że mimo wpłaty i maili z VIN na koncie ani śladu?
Możesz zapytać tę Panią. Ktoś już tu polecał ją na forum i ja też skorzystałem z jej usług
Joanna Głogowska
+48 791 216 170

Piter

Posiadacz elektryka
Ja tez dzis odebrałem. Auto bez czujników, cofając nie pokazuje odległości co mnie nieco irytuje bo bym przy…lił w słupek na ładowarce z przyzwyczajenia czekając na pomiar odległości. Generalnie jeszcze tylu aut nie widziałem w Ząbkach, nie mają już gdzie ich poupychać, a ok 16 dotarła kolejna laweta. Planowany termin miałem na jutro ale wręcz się cieszyli że zwolnię 1 miejsce wcześniej.
9A2C05C7-D721-4D91-91CC-A98D2CC2CB4A.jpeg
963A347B-98DC-44E9-AAF4-4950492A5C86.jpeg
C6C86EEF-AB09-4318-A2A9-3EA43E1307F0.jpeg

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja tez dzis odebrałem. Auto bez czujników, cofając nie pokazuje odległości co mnie nieco irytuje bo bym przy…lił w słupek na ładowarce z przyzwyczajenia czekając na pomiar odległości. Generalnie jeszcze tylu aut nie widziałem w Ząbkach, nie mają już gdzie ich poupychać, a ok 16 dotarła kolejna laweta. Planowany termin miałem na jutro ale wręcz się cieszyli że zwolnię 1 miejsce wcześniej.
View attachment 7498View attachment 7499View attachment 7500
Nie ma czujnikow i nie pokazuje zupelnie odległości ? kurde będą ludzie montować takie pipczące :D
A kołpaki dostałeś?

Phitherek_

Posiadacz elektryka
Skoro im się spieszy żeby opróżniać plac, to jest jakaś nadzieja że nie będą się ociągać z załatwianiem formalności :D.

daniel

Señor Meme Officer
Ja tez dzis odebrałem. Auto bez czujników, cofając nie pokazuje odległości co mnie nieco irytuje bo bym przy…lił w słupek na ładowarce z przyzwyczajenia czekając na pomiar odległości.
View attachment 7498
To się fuksnęło z tymi czujnikami. :cool: Jak dostałeś tablicę PO? Już ich podobno nie ma i są PY.

Michal

Moderator
ale jak nie pokazuje? auto za 300tysi i nie pokazuje odleglosci jak sie cofa?
Na razie nie pokazuje - mają dodać taką funkcjonalność w przyszłości bazującą na Tesla Vision.