Hugo14

Nowy na Forum
Ja dziś byłem. Kupiłem Wall Connectro i dali mi papiery do ręki. Szybciej. Jutro rejestracja i ubezpieczenie (chyba PZU) i na poniedziałek mam odbiór. Niestety jeszcze mojego nie ma na placu. Myślałem, że się z nim przywitam :cool: . Poprosiłem o sobotę. Może się uda. Samochodów olbrzymia ilość!!!

daniel

Señor Meme Officer
U mnie widzę stare kamery i czujniki, czujniki ok, kamery szkoda,
Parking zaje......
Dziś dużo odbiorów
Ja tam jestem zadowolony z czujników. Z tego co słyszałem kamery są dość łatwo wymienialne.

Piter

Posiadacz elektryka
Ciekawa sprawa… wywalili czujniki ale nie dali nic w zamian… bedzie za 2elono tygodnie :) LOL !
Żonie nic nie mówiłem że auto nie pokazuje już odległości, chyba się jeszcze nie zorientowała a może nie cofała jeszcze ale cały dzień drżę czy nie zadzwoni z reklamacją 😜 Kiedyś odbierałem auto dla niej z Warszawy bez kamery cofania i całą drogę do domu myślałem jak jej to powiedzieć a ona pierwsze pytanie po moim przyjeździe: „Jaką kamerę ma to auto? 180 czy 360?”
Teraz albo nie zauważyła albo czeka aż Elon włączy pomiar odległości via Tesla Vision 😊

Phitherek_

Posiadacz elektryka
U mnie wszystko idzie wręcz ekspresowo, nawet dokumenty do rejestracji wysłali przed wypłynięciem płatności, teraz czekam głównie na zwolnienie z akcyzy. Po kontakcie z Tesli kolejny termin w ten piątek.

Yavor

Zadomawiam się
No to i ja już odebrałem. Wszystko szybko i sprawnie choć w ciemnościach. Wallconnector zakupiony, czujników brak.
IMG_20221115_172623.jpg

Aman

Nowy na Forum
Czesc wszystkim, dzisiaj stalem sie szczesliwym posiadaczem szarego M3 LR. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy razzem ze mna czekali w kolejce. Dzisiejszy odbior to jednak porazka.. Nie dosc, ze czekalismy dlugo (nie tak jak kolega wyzej ;) ), to jeszcze okazalo sie, ze nie dostarczono kół zimowych. Na szczescie pierwsze wrazenie po obejrzeniu Tesli i jezdzie bardzo pozytywne. Lakier bez skaz, kola rowniez ok, jazda cicha, sprawna. Spasowanie bez zastrzezen.

Aman

Nowy na Forum
A propos wyposazenia, to powiem, ze czujniki mam i odleglosc pokazuje sie w cm, a w bagazniku oprocz kabli i chlapaczy - mobile connector.