Oczywiscie, ale to z premedytacja pominalemNo i trójkąt, apteczka i gaśnica
Oczywiscie, ale to z premedytacja pominalemNo i trójkąt, apteczka i gaśnica
?!gaśnica
Niestety luzem?!
Jest na nią jakieś specjalne miejsce, czy luzem rzucona?
Czarną teslę odbiera się w nocyNo to i ja już odebrałem. Wszystko szybko i sprawnie choć w ciemnościach. Wallconnector zakupiony, czujników brak.View attachment 7506
O zachodzie słońca... jeśli nie, to przekładamy odbiórCzerwoną w burdelu?
Ja tego nie kumam: ta sama fabryka, ten sam okres produkcji/dostawy a jedni mają czujniki inni nie. Niebywałe są te wyroki Muska. Nie wiem, może te czujniki doślą pocztą w terminie późniejszym jak te koła zimowe?😳A propos wyposazenia, to powiem, ze czujniki mam i odleglosc pokazuje sie w cm, a w bagazniku oprocz kabli i chlapaczy - mobile connector.
Spoko, wszystkim zabiorą (wyłączą). Ciesz się autemJa tego nie kumam: ta sama fabryka, ten sam okres produkcji/dostawy a jedni mają czujniki inni nie. Niebywałe są te wyroki Muska. Nie wiem, może te czujniki doślą pocztą w terminie późniejszym jak te koła zimowe?😳
Pytałem w salonie to powiedzieli że produkcja od drugiego tygodnia września już nie ma czujników. Nie wiem ile w tym prawdy.Ja tego nie kumam: ta sama fabryka, ten sam okres produkcji/dostawy a jedni mają czujniki inni nie. Niebywałe są te wyroki Muska. Nie wiem, może te czujniki doślą pocztą w terminie późniejszym jak te koła zimowe?😳