PioWi

Zadomawiam się
Dostał już ktoś te 10k km za odbiór przed końcem roku? Ja nadal czekam, chyba że nie ma dodatkowej informacji
Nie dostałem żadnej info ale ostatnie ładowania na superchargerze pokazuje z roku 22, wczorajszych nie pokazuje wogole w aucie

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie pokazuje pozostałe z referrali i wazne jeszcze do końca 2023r nowego nie pokazuje.
W tym miejscu powinny być i w apce tez w zakładce Loot Box

20230102_151919_copy_819x368.jpg

PioWi

Zadomawiam się
U mnie pokazuje pozostałe z referrali i wazne jeszcze do końca 2023r nowego nie pokazuje.
W tym miejscu powinny być i w apce tez w zakładce Loot Box

View attachment 8221
Auto mam przez Arval wiec chyba moja apka jest ograniczona, zalogowałem sie na stronie Tesla i widze ze jednak skasowało mnie za Charger w Krakowie - 3,2 !!!!!!!!!!!!!, a miał być 10000 km free, meczde znow Arvla jutro - bardzo ich nie polecam

Szymek

Fachowiec
Auto mam przez Arval wiec chyba moja apka jest ograniczona, zalogowałem sie na stronie Tesla i widze ze jednak skasowało mnie za Charger w Krakowie - 3,2 !!!!!!!!!!!!!, a miał być 10000 km free, meczde znow Arvla jutro - bardzo ich nie polecam
Ja kupiłem bezpośrednio i też jeszcze nie widzę tych darmowych KM/KW. Więc może jeszcze poczekaj chwile. W mailu było napisane że zostaną przydzielone w styczniu 2023 więc jeszcze trochę czasu jest. Również jest napisane że przydział jest do konto. Skoro konto jest przypisane do ciebie a auto zostało odebrane w odpowiednim okresie to raczej bym się nie martwił.

screenshot 2023-01-04 at 08.59.59.png

PioWi

Zadomawiam się
Ja kupiłem bezpośrednio i też jeszcze nie widzę tych darmowych KM/KW. Więc może jeszcze poczekaj chwile. W mailu było napisane że zostaną przydzielone w styczniu 2023 więc jeszcze trochę czasu jest. Również jest napisane że przydział jest do konto. Skoro konto jest przypisane do ciebie a auto zostało odebrane w odpowiednim okresie to raczej bym się nie martwił.

View attachment 8257
No juz pisałem z arvalem, bo ja jestem dodany jako kierowca

Szymek

Fachowiec
Jest i ono - darmowe ładowanie. W aplikacji też widać w Loot Box i dodatkowo jest data wygaśnięcia, w moim przypadku 4 stycznia 2025.
screenshot 2023-01-05 at 13.16.33.png