Rafalski

Posiadacz elektryka
Dzwoniłem do Tesli - do Warszawy dojechało na razie 6 aut, są opoźnienia - jak duże? Na razie nie wiadomo. Dowiedziałem się też ze ponad 200 samochodów jest do odbioru w listopadzie jednak 450 ma wyjść w kwartale. Wygląda na to, że ma być jeszcze jakiś rzut, wydaje się mało czasu.

Soltys83

Zadomawiam się
Tak dla przypomnienia ci co mają leasing muszą że sobą zabrać tablice, miękki dowód, dowód osobisty, upoważnienie od leasingu. Czy coś jeszcze?

Phitherek_

Posiadacz elektryka
U mnie już termin dostawy :). 16 listopada, godz. 11:00. Z kim się spotykam na miejscu? :D

daniel

Señor Meme Officer
DDay jutro. PYrowe tablice już odebrane, OC/AC/NNW/Asisstance kupione. 3 checklisty na podorędziu. Druga para oczu załatwiona.
Pomimo, że termin mam na 13:00 to powiedziano mi, że o 12:00 to pewnie dopiero dojadą i mam się nastawić na 17:00.
O 17 to już ciemno teraz jest. Mam nadzieję, że będę odbierał gdzieś w środku, żeby światło było.
Będę na pewno wcześniej, może uda się jakoś równolegle załatwiać inspekcję przy odbiorze. Będę widział czy przydrapali podłogą o lawetę itp. 😅

BTW kupować od razu EVSE do domu czy można to kupić w tej samej cenie później?

spavacz

Zadomawiam się
DDay jutro. PYrowe tablice już odebrane, OC/AC/NNW/Asisstance kupione. 3 checklisty na podorędziu. Druga para oczu załatwiona.
Pomimo, że termin mam na 13:00 to powiedziano mi, że o 12:00 to pewnie dopiero dojadą i mam się nastawić na 17:00.
O 17 to już ciemno teraz jest. Mam nadzieję, że będę odbierał gdzieś w środku, żeby światło było.
Będę na pewno wcześniej, może uda się jakoś równolegle załatwiać inspekcję przy odbiorze. Będę widział czy przydrapali podłogą o lawetę itp. 😅
W takim razie czekamy na relacje. Ciekawe ile przyjedzie. Powodzenia

krzyss

Pionier e-mobilności

BTW kupować od razu EVSE do domu czy można to kupić w tej samej cenie później?
Evse dostaniesz z autem.
Dokupic mozesz ewentualnie wallboxa.