Phitherek_
Posiadacz elektryka
Ooo, to może ja też jeszcze będę miał czujniki
Czy funkcjonalność pojazdów wyposażonych w czujniki ultradźwiękowe zostanie usunięta?
W tej chwili nie planujemy rezygnacji z funkcjonalności czujników ultradźwiękowych w naszej dotychczasowej flocie.
U mnie nadal działają.Dzisiaj byłem po odbiór bagażnika dachowego i parking pod salonem się zapełnia. Było tez kilku szczęśliwców którzy odbierali swoje samochody. Obsługa mówiła że generalnie największy ruch ma się zacząc w przyszłym tygodniu.
Co do czujników .. co z tego że niby są jak samochód z nich nie korzysta .. badź nie będzie z nich korzystał w niedalekiej przyszłości.
Może i u mnie też ale kierunek zmian został ogłoszony, skoro są samochody bez czujników to raczej tego nie cofną.U mnie nadal działają.
Oczywiście ale to nie znaczy ze wyłącza je w samochodach z czujnikamiMoże i u mnie też ale kierunek zmian został ogłoszony, skoro są samochody bez czujników to raczej tego nie cofną.
Patrz radar i autopilot 😂Oczywiście ale to nie znaczy ze wyłącza je w samochodach z czujnikami
Nie, na podstawie VIN wszystkie są z literka P a wiec rocznik 2023. Już kiedyś była o tym mowa ze Tesla wprowadza zmiany kiedy chce i zmiana rocznika nie ma dla nich znaczenia.Czy te z czujnikami są z 2022, a bez z 2023?