Wszystkie TM3, które widziałem 12.10.2022 na zewnątrz salonu miały czujniki oraz matrycowe reflektory-moj tez 🙂A co z tymi czujnikami? Inne trójki stojące tam też miały czujniki?
Ładowałem się dzisiaj u rodziców. Najpierw nieśmiało 5A (minimum), a na noc zostawiłem 8A. Rano samochód miał 100%. Później będę jechał na full w nocnej taryfie.Może wyjaśnić co oznacza powyższy wpis? Daje tesla kabel do ładowania z domu 230v czy nie? Strona tesli wskazuje, że w zestawie jest złączę mobilne tesla z adapterem domowym: https://www.tesla.com/pl_PL/support/charging-connectors
Moje auto ma datę produkcji 5 października i ma czujniki.Chyba trzeba patrzeć na to inaczej - wszystkie wyprodukowane po 1 października nie maja czujników. Ciekawe kiedy wypłynął grandę california - jeżeli w okolicach 1 października to duża szansa ze wszystkie które tam były maja czujniki
5 październik Chiny a ty już jeździsz ? Szacun, bardzo sprawnie z twoim poszloŁadowałem się dzisiaj u rodziców. Najpierw nieśmiało 5A (minimum), a na noc zostawiłem 8A. Rano samochód miał 100%. Później będę jechał na full w nocnej taryfie.
Moje auto ma datę produkcji 5 października i ma czujniki.
Reflektory matrycowe.
Też byłem zaskoczony. Chyba ostatni wjechał na statek i pierwszego go rozpakowali.5 październik Chiny a ty już jeździsz ? Szacun, bardzo sprawnie z twoim poszlo