Rafalski

Posiadacz elektryka
Na ten moment park assist nie ma bez czujników a to dla mnie jest przydatna funkcjonalność. Nie wiadomo kiedy to zaimplementuja. Coming soon może oznaczać miesiąc jak i rok. To w tym czasie wole mieć czujniki nawet jeśli maja je wyłączyć

Bronek

Pionier e-mobilności
Kompletnie ich funkcji teraz nie widać. Dystans mam ustawiany na 2 a był na jeden i jak pisałem Tesla nie parkuje między samochodami jak nie ma widocznych i to dobrze linii itp. Kiedyś fajnie wyszukiwała prostopadle miejsca.
Więc nie korzysta z nich chyba w pełni, no może w garażu? Ale fzy je ma czy nie, obecnie to jest bez znaczenia, bo popiepszyli wiele z tych funkcji, które powinny przynajmniej teoretycznie dzięki nim dobrze działać.
Niemniej je mam ale mógłbym ich nie mieć, wsio rawno.

Szymek

Fachowiec
G POSEIDON is currently loading at Shangai South. Destination will be EU, probably Koper or Barcelona.

Pojawia się nasze światełko w tunelu i szansa na kolejny transport

daniel

Señor Meme Officer
Może wyjaśnić co oznacza powyższy wpis? Daje tesla kabel do ładowania z domu 230v czy nie? Strona tesli wskazuje, że w zestawie jest złączę mobilne tesla z adapterem domowym: https://www.tesla.com/pl_PL/support/charging-connectors
Ładowałem się dzisiaj u rodziców. Najpierw nieśmiało 5A (minimum), a na noc zostawiłem 8A. Rano samochód miał 100%. Później będę jechał na full w nocnej taryfie.
Chyba trzeba patrzeć na to inaczej - wszystkie wyprodukowane po 1 października nie maja czujników. Ciekawe kiedy wypłynął grandę california - jeżeli w okolicach 1 października to duża szansa ze wszystkie które tam były maja czujniki
Moje auto ma datę produkcji 5 października i ma czujniki.
Reflektory matrycowe.

PioWi

Zadomawiam się
Ładowałem się dzisiaj u rodziców. Najpierw nieśmiało 5A (minimum), a na noc zostawiłem 8A. Rano samochód miał 100%. Później będę jechał na full w nocnej taryfie.

Moje auto ma datę produkcji 5 października i ma czujniki.
Reflektory matrycowe.
5 październik Chiny a ty już jeździsz ? Szacun, bardzo sprawnie z twoim poszlo

daniel

Señor Meme Officer
5 październik Chiny a ty już jeździsz ? Szacun, bardzo sprawnie z twoim poszlo
Też byłem zaskoczony. Chyba ostatni wjechał na statek i pierwszego go rozpakowali. ;)

PioWi

Zadomawiam się
Mam prośbę, czy ktoś odbierający auto w tym tygodniu mógłby podpytac o partię aut dla Arvala, koledze @daniel udało się już odebrac auto wyprodukowane 5.10 (szczerzez grtuluje), a ja od 09.02 nie wiem absolutnie nic, proszę

dawidgora

Posiadacz elektryka
Czytając ten wątek, dochodzę do wniosku, że ci, którzy zamówili samochód przed podwyżką ceny, nigdy go nie otrzymają :p @PioWi, mówisz że zamówiłeś 09.02 i dalej nic nie wiesz, a ja po tygodniu od zamówienia miałem telefon od Tesli, czy jestem gotowy odebrać samochód w tym miesiącu.