Phitherek_

Posiadacz elektryka
Czytając ten wątek, dochodzę do wniosku, że ci, którzy zamówili samochód przed podwyżką ceny, nigdy go nie otrzymają :p @PioWi, mówisz że zamówiłeś 09.02 i dalej nic nie wiesz, a ja po tygodniu od zamówienia miałem telefon od Tesli, czy jestem gotowy odebrać samochód w tym miesiącu.
Ja zamówiłem przed ostatnią podwyżką ceny i mam już termin odbioru :). Polecam wysłać maila.

EDIT: Chyba że chodzi o Arvala, to nie wiem.

Yavor

Zadomawiam się
Czytając ten wątek, dochodzę do wniosku, że ci, którzy zamówili samochód przed podwyżką ceny, nigdy go nie otrzymają :p @PioWi, mówisz że zamówiłeś 09.02 i dalej nic nie wiesz, a ja po tygodniu od zamówienia miałem telefon od Tesli, czy jestem gotowy odebrać samochód w tym miesiącu.
Ja zamawiałem w lutym i mam odbiór jutro. Z tym, że jeszcze nie zarejestrowany, więc jest ryzyko, że nie odbiorę.

Rafalski

Posiadacz elektryka
Samochód odebrany, miło, sprawnie, żadnych problemów według mnie idealnie zbudowany. Po przesiadce z BMW 5 jedyne co to jest głośny no i fotele mniej wygodne od komfortow. Generalnie jestem bardzo zadowolony - kupiłem to co chciałem. Samochodów jest tam mnóstwo, cały parking a w czasie jak odbierałem to przyjechały jeszcze z 2-3 lory. Pytałem się o arvala ale nic się nie dowiedziałem. Powiedzieli ze nie maja pojęcia. Wrzucam foteczki z parkingu
225B559C-3D38-4883-AED6-B52C17973928.jpeg
C9FF3DE0-0D19-4C11-8BBB-D53B6BC39F44.jpeg
A123FB05-D65F-4ADC-A940-AE702B3DF581.jpeg