pluto

Pionier e-mobilności
Shanghai South Port Cargo Terminal TESLI dzisiaj rano :) - kolejne auta przygotowane na Eksport.

FhiTKhAWYAAjQ29.jpeg

daniel

Señor Meme Officer
Kiedys dawali kołpaki aero w gratisie czy tylko ja tak w głowie sobie to zrobiłem i myśląc życzeniowo?
Mam bieda wersję i mam kołpaki, więc chyba każdy je dostaje.

Hugo14

Nowy na Forum
Szykam ubezpieczenia. Gdzie najlepsza oferta? Dostałem mail z VIN i fakturę proforma, zrobiłem przelew - w aplikacji dalej kwiecień, wiele prób dodzwonienia i nic. Mieliście tak, że mimo wpłaty i maili z VIN na koncie ani śladu?

daniel

Señor Meme Officer
Szykam ubezpieczenia. Gdzie najlepsza oferta? Dostałem mail z VIN i fakturę proforma, zrobiłem przelew - w aplikacji dalej kwiecień, wiele prób dodzwonienia i nic. Mieliście tak, że mimo wpłaty i maili z VIN na koncie ani śladu?
Tak. Była długa cisza aż pewnego dnia pojawił się termin odbioru w apce, a potem po kilku dniach dostałem maila od pracownika Tesla.

Phitherek_

Posiadacz elektryka
U mnie niestety odbiór się opóźni względem tego co mam w aplikacji, bo nie zdążę dopiąć formalności na czas. Mam nadzieję, że mi nie zabiorą samochodu z placu...

Szymek

Fachowiec
Możesz napisać kiedyś dostałeś info o VINie?