Kantalarski
Zadomawiam się
Update - wystawili dziś fakturę końcową więc jest i VIN. Także jest na Asian Captain na 99%.LR cisza kompletna, zamówiona 4 września. VINu brak.
Update - wystawili dziś fakturę końcową więc jest i VIN. Także jest na Asian Captain na 99%.LR cisza kompletna, zamówiona 4 września. VINu brak.
Również mam fakturę na LRUpdate - wystawili dziś fakturę końcową więc jest i VIN. Także jest na Asian Captain na 99%.
Też właśnie znalazłem swoją fakturę na LR (biały, czarne wnętrze 18").Update - wystawili dziś fakturę końcową więc jest i VIN. Także jest na Asian Captain na 99%.
Podobno włożyli FSDdo amortyzatorów (Frequency Selective Damping)
W moim YP w którym podobno jest poprawione zawieszenie zaskoczyło mnie pozytywnie, ponieważ świetnie sobie radzi z takimi lekkimi zagłebieniami w drodze, dużo przyjemniej niż takie standardowe bujające się auto, ale takie malutkie nierówności jak pasy wibracyjne to pokonuje tak jakby nie było amortyzatorów
View attachment 13873
Mam to samo. nie ma info o VIN, ale pojawiła się faktura z datą odbioru podobnie, 15.11Też właśnie znalazłem swoją fakturę na LR (biały, czarne wnętrze 18").
Faktura wystawiona dziś.
Termin dostawy na FV: 15.11
Poślizg jest. Są błędy w homologacji. Czy ktoś dostał już komplet do rejestracji? Mieli wysyłać w poniedziałek a teraz ponoć mają wysyłać w poniedziałek, ale przyszły…Wyglada na to ze nie ma poslizgu i w połowie listopada bedą do odebrania