Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

inter

Pionier e-mobilności
To szczęśliwcy w Izraelu dostali swoje Tm3 LR. Ciekawa opinia o systemie audio, same pochwały.
Teraz Asian Captain płynie do Koper. Tylko zastanawia mnie, jak się znalazły w Izraelu.

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
Ząbki zapraszaja na prezentację TM3 26.10.2023 roku o 18.00-20.00, trzeba potwierdzić obecność.

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
Plotka głosi, że przypłynęły tym statkiem ;-)
Raczej z Chin nie przypłynął ;). Aktualnie do Izraela (ASHDOD - 9 listopad) płynie Gold Kochav, pewnie wyładuje część ładunku i popłynie do Europy.

wiktor

Posiadacz elektryka
To szczęśliwcy w Izraelu dostali swoje Tm3 LR. Ciekawa opinia o systemie audio, same pochwały.
Teraz Asian Captain płynie do Koper. Tylko zastanawia mnie, jak się znalazły w Izraelu.

a tu jest link do drugiego koelsia co ma "full review" of sound system, brzmi świetnie :

inter

Pionier e-mobilności
Pierwsze Tesle 3 HL na lawecie.
f5af4c75b3ea0c8d40ff7591e03b0765a1960b52_2_690x370.jpeg

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Witam kolegów, i oprócz przywitania, chciałbym dopytać czy zamawiajac auto widząc termin realizacji 2-6 tygodni, mogę jakoś konkretnej zaplanować odbiór ?

Otóż chciałem zamówić samochód, ale w czasie tego “oczekiwania” mam zaplanowany wyjazd z kraju na dwa może trzy tygodnie … i pytanie czy mogę wybrać ze chce odebrać za 6 tygodni czy w ogóle nie mam na to wpływu, i będąc na wyjeździe dowiem się że albo jutro odbieram, albo do widzenia, zaliczka przepada ❓😉

Innymi słowy 🫢, czy jeśli auto przyjedzie wcześniej to poczeka na mnie w zakresie tego przewidzianego okna dostawy ❓😉

Last edited: