CCS to połączony Type2 zmienny i stały prąd. Będzie pasować.Nie. Czekam na Highlanda a tam jest CCS prawda. W pobliżu mam ładowarkę Typu 2. Czy ładowarki Type 2 pasuje do CCS?
Podobno płyną i mają być pod koniec listopada. Taka informacja pokazała się na forum w Niemczech.Czy ktoś wie kiedy będą LR z hakiem ?
Czekam ciągle na informacje a mam termin odbioru niezmienny od zamówienia 06.09 październik- listopad. Jeśli faktycznie odbiór ma przeciągnąć się do grudnia czy 2024 to może faktycznie zrezygnować z haka ?
Gdzie dowiedzieć się jakie są perspektywy?![]()
Na wyposażeniu masz tzw. cegłe i kabel type 2, czasami są słupki bez kabli.CCS to połączony Type2 zmienny i stały prąd. Będzie pasować.
Tesla EU ma type2/ccs oba na raz pasuja. Nic nie potrzebujesz.Nie. Czekam na Highlanda a tam jest CCS prawda. W pobliżu mam ładowarkę Typu 2. Czy ładowarki Type 2 pasuje do CCS?
Czy ktoś wie kiedy będą LR z hakiem ?
Czekam ciągle na informacje a mam termin odbioru niezmienny od zamówienia 06.09 październik- listopad. Jeśli faktycznie odbiór ma przeciągnąć się do grudnia czy 2024 to może faktycznie zrezygnować z haka ?
Gdzie dowiedzieć się jakie są perspektywy?![]()
Nie było jeszcze takiego doświadczenia, z nowym modelem. Były tylko wyprzedaże starej wersji. Pewnie będzie, ale tylko Elon wie kiedy.Panowie zdając sobie sprawę że TM3h to nowość za wiele sobie nie obiecuje, ale czy Wasze doswiadczenie z poprzednich lat pokazuje ze warto poczekac do konca kwartału na "pozbywanie" się w atrakcyjniejszych cenach stocku ?
Wstepnie celuje w LR z białym wnętrzem