Zawsze wpisują kwotę, nawet jak to naprawa gwarancyjna.Gdzie to się zgłasza bo mi pani na infolinii powiedziała żeby zrobić zlecenie serwisowe przez appkę na te rysy na szybie i odprysk czerwonej farby. Po przeklikaniu ustawieniu wizyty mobilnej na 22.11 i wycena usługi na 600zł. Jak to rozumieć?
EV Repair garage sprawdzali, pasują.Obstawiam że rozmiar otworu do podkładek do podnoszenia samochodu się nie zmienił. Sprawdzał ktoś? W modelu Y z Berlina ostatnio była zmiana.
biała strzała odebrana
dzisiaj 40 wydań =]
gdzieś tam zauważyłem odpryski czerwonej farby, chlapaczy nie maja żadne oprócz tej w salonie, dziwne
Jak te chlapacze wyglądają bo nie jestem w temacie? Zgłosić tez odrazu brak w swojej dzis odebranej ?Jest akcja serwisowa na to. Zgłaszałem coś i od razu z autoamtu mi dołączyło chlapacze.
tutaj powinniśmy je mieć, jak roumiem, aby błoto nam nie wchodziło pod obudowę nadkola (tudzież próg)Jak te chlapacze wyglądają bo nie jestem w temacie? Zgłosić tez odrazu brak w swojej dzis odebranej ?
Jak te chlapacze wyglądają bo nie jestem w temacie? Zgłosić tez odrazu brak w swojej dzis odebranej ?