Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

AdrianK

Zadomawiam się
Gdzie to się zgłasza bo mi pani na infolinii powiedziała żeby zrobić zlecenie serwisowe przez appkę na te rysy na szybie i odprysk czerwonej farby. Po przeklikaniu ustawieniu wizyty mobilnej na 22.11 i wycena usługi na 600zł. Jak to rozumieć?

inter

Pionier e-mobilności
Gdzie to się zgłasza bo mi pani na infolinii powiedziała żeby zrobić zlecenie serwisowe przez appkę na te rysy na szybie i odprysk czerwonej farby. Po przeklikaniu ustawieniu wizyty mobilnej na 22.11 i wycena usługi na 600zł. Jak to rozumieć?
Zawsze wpisują kwotę, nawet jak to naprawa gwarancyjna.

wyrkos

Zadomawiam się
Obstawiam że rozmiar otworu do podkładek do podnoszenia samochodu się nie zmienił. Sprawdzał ktoś? W modelu Y z Berlina ostatnio była zmiana.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Jest filmik na YT gdzie chłopaki z EV Repair sprawdzają na prezentacji i pasują 😉

wiktor

Posiadacz elektryka
biała strzała odebrana
dzisiaj 40 wydań =]

gdzieś tam zauważyłem odpryski czerwonej farby, chlapaczy nie maja żadne oprócz tej w salonie, dziwne

Jest akcja serwisowa na to. Zgłaszałem coś i od razu z autoamtu mi dołączyło chlapacze.

jarqu

Posiadacz elektryka
Jest akcja serwisowa na to. Zgłaszałem coś i od razu z autoamtu mi dołączyło chlapacze.
Jak te chlapacze wyglądają bo nie jestem w temacie? Zgłosić tez odrazu brak w swojej dzis odebranej ?

krisss

Zadomawiam się
Jak te chlapacze wyglądają bo nie jestem w temacie? Zgłosić tez odrazu brak w swojej dzis odebranej ?
tutaj powinniśmy je mieć, jak roumiem, aby błoto nam nie wchodziło pod obudowę nadkola (tudzież próg)

salonowy egzemplarz je ma, pracownik z Tesli nic nie wiedział, twierdził że to może być element dodatkowego wyposażenia ;)

zgłoszę to dzisiaj również jak auto na spokojnie obejrzę
IMG_8311.jpeg

wiktor

Posiadacz elektryka

Mi przy pierwszym zgłoszeniu serwisowym z automatu dodało do zgłoszenia montaż chlapaczy.