Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

nabrU

Moderator
U mnie w UK, co prawda w starej 'budzie' przy odbiorze w sierpniu przednie chlapacze były zamontowane, a komplet tylnych dostałem 'do ręki' (i dobrze bo tylne są większe i mi się nie widzą :p)

IMG_20230916_190055.jpg

jarqu

Posiadacz elektryka
Zgłosiłem przez apkę ten brak chlapaczy zobaczymy co odpowiedzą. :)

Jusand

Posiadacz elektryka
U mnie w UK, co prawda w starej 'budzie' przy odbiorze w sierpniu przednie chlapacze były zamontowane, a komplet tylnych dostałem 'do ręki' (i dobrze bo tylne są większe i mi się nie widzą :p)

View attachment 14152
Kurczę chyba u siebie też zamontuję takie kołpaki naprawdę wyglądają super. Kupowałeś lokalnie, z Alli czy jeszcze gdzie indziej. Mam wyszukaną aukcję na Alledrogo czekam tylko na jakiś black Week :)

K

Konto_usuniete_2024-07-16

Gość
Ktoś planuje dechroming nowej 3?

Bardzo ciekawi mnie jak prezentuje się czarny napis TESLA na białym lakierze + czarny spojler.

nabrU

Moderator
Kurczę chyba u siebie też zamontuję takie kołpaki naprawdę wyglądają super. Kupowałeś lokalnie, z Alli czy jeszcze gdzie indziej. Mam wyszukaną aukcję na Alledrogo czekam tylko na jakiś black Week :)

mlski

Nowy na Forum
Odebrana czarna mamba :)
Niestety trafily sie rysy na karoserii, zgloszone przez apke, razem z chlapaczami.
Czas operacyjny odbioru 5min.
I jak na RWD zacnie kopie :)

Attachments

• IMG_8864.jpeg
    IMG_8864.jpeg
    3,9 MB · Liczba wyświetleń: 94
  • IMG_8867.jpeg
    IMG_8867.jpeg
    1 MB · Liczba wyświetleń: 94

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Z ciekawości … co serwis „zwyczajowo” robi z takimi uszkodzeniami ? Powtórne lakierowanie, polerka, wymiana elementu ? :)

Last edited:

solik

Pionier e-mobilności
Na tablicach KK w Krakowie jezdzi juz ladny czerwony HL, z daleka z tylu jak volvo s60 (bez dolnego kawalka swiatel) :) nareszcie to zaczelo wygladac

K

Konto_usuniete_2024-07-16

Gość
Na tablicach KK w Krakowie jezdzi juz ladny czerwony HL, z daleka z tylu jak volvo s60 (bez dolnego kawalka swiatel) :) nareszcie to zaczelo wygladac
Są już jakieś informacje ile ich wyjechało już z salonu w Polsce?

acprzemu

Nowy na Forum
Haka jednak nie będzie. W piątek dostałem maila:

"Aby przyspieszyć dostawę, w momencie odbioru Model 3 nie będzie wyposażony w funkcję holowania. Poinformujemy Cię, kiedy możesz umówić się na wizytę serwisową, aby zaplanować modernizację za pomocą haka holowniczego i zaczepu ze stali o wysokiej wytrzymałości. Modernizacja jest bezpłatna.

1000 kilogramów zdolności holowniczej pozwala z łatwością zabrać przyczepę lub bagażnik rowerowy na kolejny weekendowy wyjazd.

Szacowany czas dostawy można zawsze sprawdzić na koncie Tesla. Jeśli wolisz odebrać dostawę później, skontaktuj się z Doradcą ds. dostaw."

Jest już VIN. Na FV odbiór 15 listopada.