Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

bart_zaw

Posiadacz elektryka
o siedzibie w UE,
o tym że to pojazd elektryczny,
o ilości kluczyków i zabezpieczeniach,
o zaliczce

Ale musieli już dosłać brakujące bo cały proces poszedł dalej.
To chyba tego z wagami/ masami nie było i dlatego - wymagane tylko w PL jako załącznik do wyciągu z homologacji -- bez tego nie zarejestrujesz w Polsce ale nigdzie w EU nikt tego nie wymaga.

ogur83

Zadomawiam się
Witam, orientuje sie ktos jak wyglada sprawa odbioru auta? Jak dostanę informacje ze auto jest do odbioru w jakim czasie muszę przelac pieniądze i odebrac auto? Nr vin juz mam w apace nie wiem kiedy przyplynie a nie ma mnie na mijescu w Poslce narazie.

inter

Pionier e-mobilności
Witam, orientuje sie ktos jak wyglada sprawa odbioru auta? Jak dostanę informacje ze auto jest do odbioru w jakim czasie muszę przelac pieniądze i odebrac auto? Nr vin juz mam w apace nie wiem kiedy przyplynie a nie ma mnie na mijescu w Poslce narazie.
Max 7 dni, inaczej zabierają VIN.

inter

Pionier e-mobilności
Kaucja przepada muszę zrobic zamówienie od nowa? i czekac na nową dostawę?
Ustawiasz się od nowa w kolejce. Mozna do nich zadzwonić i się upewnić co do kaucji, ale przy nowym zamówieniu nie powinna przepaść.

inter

Pionier e-mobilności
Obniżyli rabat za użycie polecenia - 1000 zł zamiast 2000 zł.
Od kiedy polecenia na nową 3, zlikwidowali od 1 września.

wiktor

Posiadacz elektryka

Dzisiaj dostałeś VIN? a kiedy zamówiłeś ?