Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

inter

Pionier e-mobilności
Fajnie jakby teraz dodawać o terminie i miejscu odbioru.

arek6996

Nowy na Forum
odebrałem dziś SR zamówioną 29.10. Co poza chlapaczami i rysami zgłaszaliście? U mnie chlapacze akurat są, ale pytałem o to w momencie odbioru auta i być może już dodali na miejscu.
niespasowanie elementów również zgłaszać można? jest różnica u mnie między spasowaniem między błotnikami a słupkiem z tyłu(chyba na to się mówi ćwiartka?). Zastanawiam się czy to można zgłaszać i co by z tym zrobili

PS. Ruch mieli niezły, byłem w połowie dnia i już 33 auta mieli wydane tego dnia. O dziwo moja tesla była naładowana do 78%, darmowe ładowanie na 150km również przyznali.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Czy u Was również zabrakło portów USB-C w schowku komory centralnej? Ja mam tylko gniazdo 12V zapalniczki ale innych gniazd zabrakło.16996659524818700041999935235911.jpg

inter

Pionier e-mobilności

krzyss

Pionier e-mobilności
Dokładnie tak. W Ząbkach przy zamówieniu powiedzieli mi, że nie ma możliwości dołożenia haka. Dokumenty leasingowe podpisane, wniosek BDO wygenerowany. Nie mam czasu zmieniać tego.

Nie mam pojęcia czy w dowodzie będzie hak.
Czyli zaplaciles za hak a go nie bedzie i bedziesz musial jechac w blizej nie okreslonym terminie jeszcze raz do serwisu aby go zamontowali ?
Kpina… odpisal bym chyba ze prosisz o wydanie pojazdu zgodnego z zamowieniem. Niech opoznia wydanie o dzien czy dwa i hak zamontuja.

inter

Pionier e-mobilności
Czyli zaplaciles za hak a go nie bedzie i bedziesz musial jechac w blizej nie okreslonym terminie jeszcze raz do serwisu aby go zamontowali ?
Kpina… odpisal bym chyba ze prosisz o wydanie pojazdu zgodnego z zamowieniem. Niech opoznia wydanie o dzien czy dwa i hak zamontuja.
Haków nie ma, dopiero nowe dostawy mają hak. I nie jest to opóźnienie 2 dni. W Niemczech wszyscy zmieniali bez haka, jak chcieli szybko auto odebrać, z uwagi na zniżkę BAFA. Założyć może serwis mobilny, więc nie trzeba nigdzie jechać.

krzyss

Pionier e-mobilności
Haków nie ma, dopiero nowe dostawy mają hak. I nie jest to opóźnienie 2 dni. W Niemczech wszyscy zmieniali bez haka, jak chcieli szybko auto odebrać, z uwagi na zniżkę BAFA. Założyć może serwis mobilny, więc nie trzeba nigdzie jechać.
Ciekawe ile bedziesz czekal. Ale skoro mobilny da rade to jakos da sie to wytrzymac.

luk511

Zadomawiam się
Ja mojego niebieskiego LR zamówiłem 03.10 , rejestracja i OC/AC załatwione w środę lecz terminu odbioru dalej nie dostałem :( , na FV termin 15.11.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
To jakby się trochę pospieszyłeś, bo ubezpieczenie Ci na lawecie leci 😉