Nigdy nie było z przodu portów USB. Radzę przeczytać instrukcję obsługi.Czy u Was również zabrakło portów USB-C w schowku komory centralnej? Ja mam tylko gniazdo 12V zapalniczki ale innych gniazd zabrakło.View attachment 14349
Czyli zaplaciles za hak a go nie bedzie i bedziesz musial jechac w blizej nie okreslonym terminie jeszcze raz do serwisu aby go zamontowali ?Dokładnie tak. W Ząbkach przy zamówieniu powiedzieli mi, że nie ma możliwości dołożenia haka. Dokumenty leasingowe podpisane, wniosek BDO wygenerowany. Nie mam czasu zmieniać tego.
Nie mam pojęcia czy w dowodzie będzie hak.
Haków nie ma, dopiero nowe dostawy mają hak. I nie jest to opóźnienie 2 dni. W Niemczech wszyscy zmieniali bez haka, jak chcieli szybko auto odebrać, z uwagi na zniżkę BAFA. Założyć może serwis mobilny, więc nie trzeba nigdzie jechać.Czyli zaplaciles za hak a go nie bedzie i bedziesz musial jechac w blizej nie okreslonym terminie jeszcze raz do serwisu aby go zamontowali ?
Kpina… odpisal bym chyba ze prosisz o wydanie pojazdu zgodnego z zamowieniem. Niech opoznia wydanie o dzien czy dwa i hak zamontuja.
Ciekawe ile bedziesz czekal. Ale skoro mobilny da rade to jakos da sie to wytrzymac.Haków nie ma, dopiero nowe dostawy mają hak. I nie jest to opóźnienie 2 dni. W Niemczech wszyscy zmieniali bez haka, jak chcieli szybko auto odebrać, z uwagi na zniżkę BAFA. Założyć może serwis mobilny, więc nie trzeba nigdzie jechać.