Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

K

Konto_usuniete_2024-07-16

Gość
Lata temu taka KIA Rio rzeczywiście mogła uchodzić za markę budżetową ale już taka KIA Stinger kilka lat temu wciągała na śniadanie większość europejskich aut w swoim przedziske cenowym w tym Mercedesa, Audi czy BMW nie wspominajac juz o pojazdach z innych psnstw Europy. Dotyczyło to zarówno układu napędowego, zaawansowania technologicznego, komfort czy jakości wykończenia wnętrza.

No jasne, a gdzie mogę kupić tego Stingra lub chociaż Optime? Zobacz co teraz sprzedają i za ile, popytaj jak funkcjonuje centrala na Puławskiej i dowolne ASO w Polsce. A na koniec wyciągnij wnioski i nie daj się bez mydła jak jeszcze wielu naiwnych ludzi w Polsce.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Rodzina korzysta z ASO KIA w Katowicach i nie narzeka. Wygląda na to że ten serwis biję o głowę ASO Tesli ale to tylko subiektywna ocena

pauls1

Nowy na Forum
Macie jakieś info czy dotrze jeszcze coś w tym roku? Czekam na VIN juz 2 miesiące :-( Jakieś statki w planach na najbliższe dni w Europie?

inter

Pionier e-mobilności
Macie jakieś info czy dotrze jeszcze coś w tym roku? Czekam na VIN juz 2 miesiące :-( Jakieś statki w planach na najbliższe dni w Europie?
W Święta dotarł statek MORNING CHAMPION miał rozładunek w Barcelonie teraz płynie do ZEEBRUGGE.
Aktualnie ciągle produkują dla anglosasów i WuWa pokazuje załadunek w nowym filmie dzisiaj. Ma być załadunek w połowie stycznia 2024, po wznowieniu produkcji dla kierownicy po lewej stronie.
Podobno ma być HOEGH DETROIT, Zeebrugge 22 stycznia czekaja na potwierdzenie trasy.
  1. HOEGH DETROIT 24h T → Abf. TCG 15.12. → ZEE 22.01.w drodze
  2. GLOVIS SUMMIT 24h S → Abf. SHG 19.12. → BAR 19.01.na drodze

Last edited:

kiszony23

Zadomawiam się
Cześć, widzę że nie jestem sam :) (zamówienie 27 październik). Nadal brak VIN w aplikacji :)

btw. Odebrał już może ktoś LR z hakiem??

inter

Pionier e-mobilności
Czekam na SR z hakiem od 3 listopada. Podejrzewam, że jeszcze poczekam.
W Hiszpani dostali VIN z hakiem. Pewnie z tego statku co dopłynął na święta MORNING CHAMPION. Teraz płynie do Belgii. Pewnie dostaniecie w przyszłym tygodniu.

michnik90

Nowy na Forum
Cześć wszystkim. 17 grudnia zamówiłem Model 3 RWD z kołami zimowymi, dzisiaj pojawił się VIN w aplikacji. Na stronie internetowej mam dostępne dalsze kroki odnośnie płatności, ale nie dostałem żadnego maila ani telefonu z Tesli że mam już dokonać płatności. Nie mam też wystawionej faktury końcowej. Faktura generuje się sama po kliknięciu dalej, czy Tesla będą się kontaktować, czy mam po prostu klikać i opłacać samemu ?

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Jak wybierzesz formę płatności gotówką, to wygeneruje się sama, możesz też zadzwonić do Tesli o w ciągu minuty Ci to załatwia 😉