wersja matowa, bardzo latwa aplikacja, wszystko pasuje jak ulalZnalazłem kilka opcji szkła/folii ochronnej na ekrany (front+rear), ale byłbym wdzięczny za linki do sprawdzonych aukcji.
wersja matowa, bardzo latwa aplikacja, wszystko pasuje jak ulalZnalazłem kilka opcji szkła/folii ochronnej na ekrany (front+rear), ale byłbym wdzięczny za linki do sprawdzonych aukcji.
Czy matowa akurat nie pogarsza widoczności?wersja matowa
mam teraz letnie dywaniki wiec dopiero na jesieńPodrzucisz foto jak to wygląda w rzeczywistości?
Ja mam mat ( nie ten z aukcji ) i powiedziałbym że jest lepiej - nic się nie odbija w ekranie.Czy matowa akurat nie pogarsza widoczności?
jak dla mnie ok, widocznosc bez problemu, nie ma sladow palcow + slonce nie odbija sieCzy matowa akurat nie pogarsza widoczności?
na ali są z prawdziwego carbonu za 550zł z przesyłką, planuje zamówićPolecacie jakiś spoiler? Akurat reklama takiego mi wyskoczyła https://www.tesery.com/products/mod...MIw8HklOPdhQMVO2IeAh2WlQeeEAEYASABEgKqYfD_BwE
A przy prawdziwym carbonie, będzie szybciej jeżdził?na ali są z prawdziwego carbonu za 550zł z przesyłką, planuje zamówić
![]()
Dla Tesla Model Y 2024 Spoiler Skrzydła bagażnika z prawdziwego włókna węglowego Dla Model 3 Highland 2024 Akcesoria Model S Tail Fin - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com
tylko nie wiem czy mat czy połysk![]()
Mniejsza masa, mniejsze zużycieA przy prawdziwym carbonie, będzie szybciej jeżdził?
Wystarczy się dobrze . . . . . .Mniejsza masa, mniejsze zużycie![]()