Piti

Zadomawiam się
Dziś ok.11:30 dostałem maila, że moje Y rwd stoi już na placu i mogę go w weekend odebrać….najlepiej dzisiaj!
No niestety za późno odczytałem.

Natomiast wczoraj ok.16:00 jeszcze był w porcie😀 (info z maila).
Muszę pochwalić za kontakt mailowy (A.Glapa). Jestem informowany dość często, tzn. pani odpisuje na moje maile…

Piti

Zadomawiam się
LR też są wydawane, widziałem w poniedziałek jak byłem wydawkę, identyczny jak ja zamówiłem, ale te osoby najwidoczniej nie wchodzą tutaj. Dzisiaj znowu jadę do Ząbek zapytać czemu mi termin dostawy w apce zniknął, więc popatrzę czy jakieś TMYLR stoją na parkingu i czekają na wydanie.
Daj znać co się tam dzieje…. Dzięki.

Piti

Zadomawiam się
W sensie w sobote macie odbiór? Jakoś go przekładaliście czy tak Wam domyślnie wrzucili termin?

Poradzi ktoś może jak się skontaktować z Ząbkami? Szwagrowi termin wrzucili z automatu na poniedziałek o 17:00. Chciałby to przełożyć chociażby na poniedziałek w okolicach południa lub najlepiej jutro ale nie wiemy jak. Telefonu (222922242) nie odbierają, na maile nie odpisują... Ma ktoś może jakiś magiczny kontakt spod stołu?:-D
Można przełożyć.
Napisz maila do p. Anna Glapa. Podaj nr zamówienie RN……
[email protected]

Powodzenia

kristof46

Fachowiec
Perf mało się sprzedaje u nas… w USA więcej ich kupują.
A powinni dbać o te droższe auta i ich klientów jakoś traktować lepiej… tak mi się wydaje.
Wiadomo tak działa ten swiat i biznes. Są rzeczy ważne i ważniejsze. No ale kurde. Niech te Performance robią specjalnie. Przynajmniej klienci będą zadowoleni. A tak zamawia się najmocniejszy najdroższy model i potem oczekiwanie 5-6 miesięcy. A może i dluzej. Znajomy czeka od czerwca na wiśniowego. Także powoli się zastanawiam czy nie domowic zwykłego czarnego LR.
Pytanie co z drugim zamówieniem. Czy da sie je komus odstąpić?

Piti

Zadomawiam się
Wiadomo tak działa ten swiat i biznes. Są rzeczy ważne i ważniejsze. No ale kurde. Niech te Performance robią specjalnie. Przynajmniej klienci będą zadowoleni. A tak zamawia się najmocniejszy najdroższy model i potem oczekiwanie 5-6 miesięcy. A może i dluzej. Znajomy czeka od czerwca na wiśniowego. Także powoli się zastanawiam czy nie domowic zwykłego czarnego LR.
Pytanie co z drugim zamówieniem. Czy da sie je komus odstąpić?
Jak zrezygnujesz i zamienisz na LR, to ktoś przejmie twojego Perf - tesla nic nie traci. Przyzna twój vin komuś innemu (i się ucieszy).
Tylko możesz stracić 1200 zł, ale moim zdaniem da się „to” uratować, bo nie rezygnujesz tylko zamieniasz.

kristof46

Fachowiec
Jak zrezygnujesz i zamienisz na LR, to ktoś przejmie twojego Perf - tesla nic nie traci. Przyzna twój vin komuś innemu (i się ucieszy).
Tylko możesz stracić 1200 zł, ale moim zdaniem da się „to” uratować, bo nie rezygnujesz tylko zamieniasz.
Być może ale to by pewnie wymagało telefonu czy maila. Normalne nowe zamówienie pobierze mi następne 1200 zł.