6:45 przyszedł SMS i już chciałem zakląć pod nosem kto tak rano wysyła smsy. Twoja dostawa tesli jest już bardzo niedługo, proszę być gotowym do zapłaty i odbioru tesli do 29 marca. No to mnie się podoba, bardzo elegancko jest 😁
Ja też dostałem takiego samego sms'a. Co oni się tak pośpieszyli? Jak ja tak szybko teraz leasing i rejestrację ogarnę?View attachment 9734
U mnie tez
Tylko VIN nie mam
Jak ja to mam odebrać do środy, bez VIN i dokumentów))
Ja też nie mam vinu, ani w apce ani na stronie. Napisałem do aglapa o fakturę, jak ona nie ogarnie to pojadę dzisiaj do ząbek, jak chcesz to mogę i twoją dopytać jak będę na miejscu w Ząbkach.View attachment 9734
U mnie tez
Tylko VIN nie mam
Jak ja to mam odebrać do środy, bez VIN i dokumentów))
Pewnie 10 lawet z Berlina wyjechało, a plac w Ząbkach zawalony, to będziemy odbierać z parkingu Makro które jest obok 🤣ej
Ja też dostałem takiego samego sms'a. Co oni się tak pośpieszyli? Jak ja tak szybko teraz leasing i rejestrację ogarnę?
Vinu również nie mam na końcie a termin odbioru na końcie niezmieniony: kwiecień - czerwiec
Mogę odebrać, nawet i jutro, tylko gdzie te dokumenty. Wyślę maila zaraz, zapytam.ej
Ja też dostałem takiego samego sms'a. Co oni się tak pośpieszyli? Jak ja tak szybko teraz leasing i rejestrację ogarnę?
Vinu również nie mam na końcie a termin odbioru na końcie niezmieniony: kwiecień - czerwiec
Dzięki za informacje.po zrobieniu płatności koniecznie wyślijcie potw. przelewu maile to cokolwiek przyśpieszy przygotowanie dokumentów do wysyłki do rejestracji.