Piti

Zadomawiam się
View attachment 9734
U mnie tez :)

Tylko VIN nie mam :)

Jak ja to mam odebrać do środy, bez VIN i dokumentów :)))
Vin już macie, tylko nie widać w apce. Wyloguj zaloguj powinno pomóc.

A jak nie pomaga, A.Glapa wam napisze vin, tylko poproście w mailu + niech wysyła dokumenty.
Dojdą na wtorek, rezerwować wizytę w urz.komun. na ostatnia wolną godz. + ubezp tego samego dnia

Piti

Zadomawiam się
Ja też nie mam vinu, ani w apce ani na stronie. Napisałem do aglapa o fakturę, jak ona nie ogarnie to pojadę dzisiaj do ząbek, jak chcesz to mogę i twoją dopytać jak będę na miejscu w Ząbkach.
Jak masz blisko to lepiej jedź. Oni muszą opróżnić plac do 31.03

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Ja też nie mam vinu, ani w apce ani na stronie. Napisałem do aglapa o fakturę, jak ona nie ogarnie to pojadę dzisiaj do ząbek, jak chcesz to mogę i twoją dopytać jak będę na miejscu w Ząbkach.
Jak możesz to bardzo proszę, bo u mnie taka sama sytuacja. Płatność już dawno ogarnięta, brak tylko tego VIN’u i informacji o dokumentach. Maila wyskrobałem, ale pewnie będzie bez odpowiedzi. Moje zamowienie: RN118523285

Piti

Zadomawiam się
Ten tydzień PN-PT to będzie „jazda bez trzymanki”😀
Padną rekordy wydań aut dziennie!
Będzie tłok.
W tym tygodniu to nawet A.Glapa nie da rady odpisać wszystkim….

ypl

Pionier e-mobilności
Jak możesz to bardzo proszę, bo u mnie taka sama sytuacja. Płatność już dawno ogarnięta, brak tylko tego VIN’u i informacji o dokumentach. Maila wyskrobałem, ale pewnie będzie bez odpowiedzi. Moje zamowienie: RN118523285
Oki, dopytam, będę tam dopiero po pracy, czyli tak po 16stej.

itguy

Posiadacz elektryka
Daj znać jakbyś dostał jakieś info od aglapa. Ja też do niej napisałem ale domyślam się że takich jak my będą dzisiaj dziesiątki więc może nie odpisać. Jeśli to nie problem jeśli byłbyś na miejscu w Tesli to też byłbym wdzięczny za podpytanie o moją sztukę - podeślę numer zamówienia na priv

DużyŁoś

Fachowiec
W ramach podziękowania za przyjęcie dostawy w tym napiętym czasie, przyznajemy bezpłatne kredyty odpowiadające 5000 km bezpłatnego doładowania, po prostu za odbiór dostawy do 31 marca 2023 r. Obowiązują warunki.*

Tesla postanowiła przyznać bezpłatne kredyty za polecenie Tesli, jeśli odbierzesz pojazd Tesli między 25 marca a 31 marca 2023 r., niezależnie od tego, czy zostałeś polecony, czy nie.

itguy

Posiadacz elektryka
W ramach podziękowania za przyjęcie dostawy w tym napiętym czasie, przyznajemy bezpłatne kredyty odpowiadające 5000 km bezpłatnego doładowania, po prostu za odbiór dostawy do 31 marca 2023 r. Obowiązują warunki.*

Tesla postanowiła przyznać bezpłatne kredyty za polecenie Tesli, jeśli odbierzesz pojazd Tesli między 25 marca a 31 marca 2023 r., niezależnie od tego, czy zostałeś polecony, czy nie.
gdzie dostałeś taką informację? :D