bart_zaw
Posiadacz elektryka
To tylko możesz z panią Anna potwierdzać czy doszły i czy wysłali dokumenty do rejestracji.Ja nie mam SMS. Mam VIN. Płatność zrobiona. Potwierdzenie wysłane na warsaw i aglapa.
To tylko możesz z panią Anna potwierdzać czy doszły i czy wysłali dokumenty do rejestracji.Ja nie mam SMS. Mam VIN. Płatność zrobiona. Potwierdzenie wysłane na warsaw i aglapa.
Vin już macie, tylko nie widać w apce. Wyloguj zaloguj powinno pomóc.View attachment 9734
U mnie tez
Tylko VIN nie mam
Jak ja to mam odebrać do środy, bez VIN i dokumentów))
Jak masz blisko to lepiej jedź. Oni muszą opróżnić plac do 31.03Ja też nie mam vinu, ani w apce ani na stronie. Napisałem do aglapa o fakturę, jak ona nie ogarnie to pojadę dzisiaj do ząbek, jak chcesz to mogę i twoją dopytać jak będę na miejscu w Ząbkach.
Jak możesz to bardzo proszę, bo u mnie taka sama sytuacja. Płatność już dawno ogarnięta, brak tylko tego VIN’u i informacji o dokumentach. Maila wyskrobałem, ale pewnie będzie bez odpowiedzi. Moje zamowienie: RN118523285Ja też nie mam vinu, ani w apce ani na stronie. Napisałem do aglapa o fakturę, jak ona nie ogarnie to pojadę dzisiaj do ząbek, jak chcesz to mogę i twoją dopytać jak będę na miejscu w Ząbkach.
Oki, dopytam, będę tam dopiero po pracy, czyli tak po 16stej.Jak możesz to bardzo proszę, bo u mnie taka sama sytuacja. Płatność już dawno ogarnięta, brak tylko tego VIN’u i informacji o dokumentach. Maila wyskrobałem, ale pewnie będzie bez odpowiedzi. Moje zamowienie: RN118523285
Daj znać jakbyś dostał jakieś info od aglapa. Ja też do niej napisałem ale domyślam się że takich jak my będą dzisiaj dziesiątki więc może nie odpisać. Jeśli to nie problem jeśli byłbyś na miejscu w Tesli to też byłbym wdzięczny za podpytanie o moją sztukę - podeślę numer zamówienia na privJa też nie mam vinu, ani w apce ani na stronie. Napisałem do aglapa o fakturę, jak ona nie ogarnie to pojadę dzisiaj do ząbek, jak chcesz to mogę i twoją dopytać jak będę na miejscu w Ząbkach.
gdzie dostałeś taką informację?W ramach podziękowania za przyjęcie dostawy w tym napiętym czasie, przyznajemy bezpłatne kredyty odpowiadające 5000 km bezpłatnego doładowania, po prostu za odbiór dostawy do 31 marca 2023 r. Obowiązują warunki.*
Tesla postanowiła przyznać bezpłatne kredyty za polecenie Tesli, jeśli odbierzesz pojazd Tesli między 25 marca a 31 marca 2023 r., niezależnie od tego, czy zostałeś polecony, czy nie.