A to nie jest tak, że nawet jak mają to jest to wyłączone i czekamy na wersję z vision lub jak wejdzie wersja vision to wyłączą te czujniki tak czy siak?Czy aktualnie dostarczane Tesle Model Y Performance Quicksilver z Berlina będą miały czujniki parkowania? Nie mam jeszcze VIN-u żeby to sprawdzić ale jakieś 2 tygodnie temu mi w salonie mówili, że w marcu powinienem ją odebrać.
możesz podać skąd masz takie informacje ?Wg mojej wiedzy w aktualnych modelach nie ma już fizycznie ani radarów ani czujników parkowania ale słyszałem, że czujniki parkowania mają wrócić.
możesz podać skąd masz takie informacje ?
Te ich NDA to jakiś żart. Żeby wejść do budynku gdzie siedzą inżynierowie musisz przysiąść, że przez 5 lat nie piśniesz w którym miejscu mają kible. Jak podasz komuś informację, która spowoduje dla nich jakąkolwiek stratę będą Cię ciągać po sądach nawet po 10/15/20 latach bez limitu roszczeń. Straszą ludzi tylko a w środku biurka i darmowe płatki jak w każdym korpoPewnie z tych kanałów youtube'owych, też wczoraj jakiś oglądałem, że niby jakiś pracownik zrobił leak'a i w tym roku tesla model Y będzie miała, to i to i tamto
A prawda jest taka, że patrząc jak Musk zarządza tymi organizacjami, to pracownicy mają takie NDA, że do końca życia by się nie wypłacili gdyby puścili leak'a. I wcale nie jest takie trudne ustalić kto puścił leak'a, są na to proste sposoby, wystarczy, że robisz podgrupy pracowników zamknięte, z której każda dostaje w dokumentach jeden fake news (ale każda grupa inny), i jak idzie pełen leak to od razu wiadomo która grupa zrobiła leak. Plus wiele innych bardziej wyrafinowanych.