ja dostałem VIN kilka dni temu, wczoraj faktura i tez z data odbioru 22.03.A o LR nikt nie słyszał![]()
Podstawowy config plus hak wiec się zdziwiłem ze z Chin.. Wg salonu w porcie ma być 14.03 a w Warszawie 20.03
ja dostałem VIN kilka dni temu, wczoraj faktura i tez z data odbioru 22.03.A o LR nikt nie słyszał![]()
Tak też można ale wtedy np w leasingu liczą czyste dodatkowe odsetki co zwiększa cała kwotęZamówienie 18.02, VIN nadany 24.02, wczoraj papiery do rejestracji przesłane, ale rejestrator po stronie leasingu czeka z samą rejestracją aż do dotarcia auta do Polski (żeby nie rejestrować auta, które ewentualnie coś będzie miało w trakcie transportu, bo wtedy łatwiej podmienić egzemplarz na inny ponoć).
Jak długo czekałeś na przesyłkę z dokumentami do rejestracji od momentu zapłaty?Ja mam tablice rejestracyjne i opłacone ubezpieczenie. Już tylko na auto czekam. Zamawiałem chyba 18 stycznia.
23.02 - faktura opłaconaJak długo czekałeś na przesyłkę z dokumentami do rejestracji od momentu zapłaty?
28.02. fakt zapłacona23.02 - faktura opłacona
01.03 - wysłanie dokumentów
Byle nie stał na redzie w oczekiwaniu na miejsce w porcie