Było kilka w poprzedni weekend:A widziałeś może na placu TMY w kolorze quicksilver?
To ktoś jednak odebrał, a myślałem czytając wpisy, że wszyscy na QS czekamy, czyli jest nadziejaByło kilka w poprzedni weekend:
Z tego co na fotkach widać od filippo123, to dokładnie nasze specyfikacje stoją obok siebie (TMYP i TMY LR na 19)A to wczorajsza odpowiedź, którą dostałam na swojego emaila ( zamówienie z 18.01.2023 TMYP Quicksilver)… hmmm ?!? Odpowiedź bez odpowiedzi !
Bo tak naprawdę to oni nic nie wiedzą.A to wczorajsza odpowiedź, którą dostałam na swojego emaila ( zamówienie z 18.01.2023 TMYP Quicksilver)… hmmm ?!? Odpowiedź bez odpowiedzi !
Od listopada czekam na TMYP z białym wnętrzem (czarna z zew); czy komukolwiek udało się odebrać podobą konfigurację? Wiem, że Berlin od niedawna produkuje białe wnętrza i jestem ciekawy czy zaczęły już takie do nas docierać.
Gdyby to było LR to szarpałbym jak reksio szynkę, ale może się coś pojawi, bo w Niemczech stoi tego sporo na inventory, w identycznych konfiguracjach jak zamówiłemView attachment 9607
Dzisiaj pojawiła się jako dostępna od ręki TMYP... z białym środkiem i rozszerzonym autopilotem