KaskaS

Nowy na Forum
A to wczorajsza odpowiedź, którą dostałam na swojego emaila ( zamówienie z 18.01.2023 TMYP Quicksilver)… hmmm ?!? Odpowiedź bez odpowiedzi !

Attachments

• AD8D5575-ED11-48AD-AB17-3D113A25963E.jpeg
    AD8D5575-ED11-48AD-AB17-3D113A25963E.jpeg
    606,7 KB · Liczba wyświetleń: 26

filippo123

Nowy na Forum
Od listopada czekam na TMYP z białym wnętrzem (czarna z zew); czy komukolwiek udało się odebrać podobą konfigurację? Wiem, że Berlin od niedawna produkuje białe wnętrza i jestem ciekawy czy zaczęły już takie do nas docierać.

Chris

Posiadacz elektryka
A to wczorajsza odpowiedź, którą dostałam na swojego emaila ( zamówienie z 18.01.2023 TMYP Quicksilver)… hmmm ?!? Odpowiedź bez odpowiedzi !
Z tego co na fotkach widać od filippo123, to dokładnie nasze specyfikacje stoją obok siebie (TMYP i TMY LR na 19) :) . Ja zamawiałem 13.01, Ty 18.01..., no ale my nawet VIN nie mamy nadanych, a auta na placu w weekend były jak pisze filippo123

ducarider

Posiadacz elektryka
Bo tak naprawdę to oni nic nie wiedzą.
Po nadaniu VIN dopiero zaczyna się cały proces a o nadaniu decyduje system.
Możecie pisać, dzwonić ale i tak to nic nie da. Po nadaniu VIN ewentualnie można się spinać.

A VIN może być dzisiaj lub w maju.

Chris

Posiadacz elektryka
Ktoś na fb napisał, że odebrał swoją TMY LR Quicksilver na 19, pewnie ta co na fotach z weekendu... czekał 5 tygodni...ja czekam na dokładnie taką samą prawie 10 tygodni... Tesla to widzę taka loteria pod każdym względem...

Paweł@

Zadomawiam się
Od listopada czekam na TMYP z białym wnętrzem (czarna z zew); czy komukolwiek udało się odebrać podobą konfigurację? Wiem, że Berlin od niedawna produkuje białe wnętrza i jestem ciekawy czy zaczęły już takie do nas docierać.
Screenshot_20230322-110501_Chrome.jpg
Dzisiaj pojawiła się jako dostępna od ręki TMYP... z białym środkiem i rozszerzonym autopilotem

itguy

Posiadacz elektryka
View attachment 9607
Dzisiaj pojawiła się jako dostępna od ręki TMYP... z białym środkiem i rozszerzonym autopilotem
Gdyby to było LR to szarpałbym jak reksio szynkę, ale może się coś pojawi, bo w Niemczech stoi tego sporo na inventory, w identycznych konfiguracjach jak zamówiłem