Samo się nie zrobi. Pisz i próbuj. Dzwonić raczej się nie uda…☹️Być może ale to by pewnie wymagało telefonu czy maila. Normalne nowe zamówienie pobierze mi następne 1200 zł.
Samo się nie zrobi. Pisz i próbuj. Dzwonić raczej się nie uda…☹️Być może ale to by pewnie wymagało telefonu czy maila. Normalne nowe zamówienie pobierze mi następne 1200 zł.
jak dopiero jej e-niro serwisowałRozmawiałem z Panem Tomkiem, moja TMYLR ma być w drugim albo trzecim tygodniu kwietnia, czyli jednak da się coś sprawdzić w systemie. Powiedział wprost to co tutaj wykminiliśmy sami na forum, TMYLR nie przyjeżdżają teraz z Berlina bo nie ma na nie miejsca, są zawaleni po korek. Jest też dzisiaj tutaj Daniel Grzyb, chwilę pogadaliśmy, wymienia teściowej auto na tesle 🤣
Popros o zwrot 1200.-Zamówiłem SR+ (biała) 6go Marca (229K), 15go uprzejma osoba z tego forum powiedziała ze jest szara za 222K. Zapłaciłem 1200 jeszcze raz i mam szara jaka się mieści w "moj elektryk"Przez cały czas pilnowałem czy uda mi się zarezerwować biała za 216K. Ale to już sie nie udało
![]()
Wszystko zależy od tego gdzie obecnie jest Twoje auto. Też chciałem przyspieszyć odbiór (mam termin na 29.03) ale okazało się, że moje auto ma przyjechać dopiero w poniedziałek (27.03). Dopiero gdy przyjedzie można rozmawiać o przyspieszeniu terminu.. Pisz maila na [email protected] , podaj nr zamówienia i VIN to się okaże. Tak na oko auto szwagra pewnie przyjedzie dopiero w poniedziałek i dlatego taki termin odbioru ale zawsze warto zapytać.W sensie w sobote macie odbiór? Jakoś go przekładaliście czy tak Wam domyślnie wrzucili termin?
Poradzi ktoś może jak się skontaktować z Ząbkami? Szwagrowi termin wrzucili z automatu na poniedziałek o 17:00. Chciałby to przełożyć chociażby na poniedziałek w okolicach południa lub najlepiej jutro ale nie wiemy jak. Telefonu (222922242) nie odbierają, na maile nie odpisują... Ma ktoś może jakiś magiczny kontakt spod stołu?:-D
W apce dzisiaj mam info, że mam zapłacić za auto. Nie ma przydzielonego VIN-u. Napisałem maila do Pani Ani Glapa. Odpowiedź była błyskawiczna i mam info, że na początku przyszłego tygodnia dojadą Y z Berlina i moje zamówienie będzie realizowane. Odbiór do końca marca. Auto będzie leasingowane, ale leasing mam uruchomiony. Może się uda?Cześć wszystkim,
Mój pierwszy wpis.
Zamówienie 10.01.2023 Tesla Y Performance Quiksilver, biała tapicerka, hak, autopilot rozszerzony. Miałem SMS, czy odbiorę w marcu. Oczywiście potwierdziłem. Do dzisiaj nic się nie dzieje.
Super wiadomość, czyli ja już mam opłacone - tez się pojawiła mi wiadomość, czekam jeszcze w większym napięciuW apce dzisiaj mam info, że mam zapłacić za auto. Nie ma przydzielonego VIN-u. Napisałem maila do Pani Ani Glapa. Odpowiedź była błyskawiczna i mam info, że na początku przyszłego tygodnia dojadą Y z Berlina i moje zamówienie będzie realizowane. Odbiór do końca marca. Auto będzie leasingowane, ale leasing mam uruchomiony. Może się uda?