PawelGDZ

Posiadacz elektryka
TMYLR - wersja podstawowa biała idzie raczej z Berlina czy z Chin ( ciekaw jestem jak z cłem ) - dostarczona do Warszawy okolo 28 marca. Co do tych 5000km darmowych na SuC jak ktos odbierze do konca marca samochod - faktycznie jest tylko 6 miesiecy na wykorzystanie tego ?
zamówiłem dziś biała LR i mam VIN z Berlina

Jaceq

Pionier e-mobilności
TMYLR - wersja podstawowa biała idzie raczej z Berlina czy z Chin ( ciekaw jestem jak z cłem ) - dostarczona do Warszawy okolo 28 marca. Co do tych 5000km darmowych na SuC jak ktos odbierze do konca marca samochod - faktycznie jest tylko 6 miesiecy na wykorzystanie tego ?
Jest rok na skorzystanie z punktów a gdy już wymienisz na kilometry, 6 miesięcy na wykorzystanie. Ja dostałem równiutkie 5 tyś. km.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Jest rok na skorzystanie z punktów a gdy już wymienisz na kilometry, 6 miesięcy na wykorzystanie. Ja dostałem równiutkie 5 tyś. km.
Zrób zrzut ekranu z aplikacji (jak klikniesz w lootbox), bo u mnie jest 3000km.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Zrób zrzut ekranu z aplikacji (jak klikniesz w lootbox), bo u mnie jest 3000km.
Tak było przed odbiorem punktów (można było jeszcze wymienić 1500 punktów na 50km):
Zrzut ekranu 2023-04-02 o 18.20.35.png

Tak jest po odbiorze:
Zrzut ekranu 2023-04-03 o 14.52.35.png

mm-tesla

Posiadacz elektryka
No u mnie w milach było... muszę napisać w takim razie, odebrałeś dzień po mnie z tego co widzę.

Ale mi zostało 200 punktów... bo odebrałem km za 4800... Hmm

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
No u mnie w milach było... muszę napisać w takim razie, odebrałeś dzień po mnie z tego co widzę.

Ale mi zostało 200 punktów... bo odebrałem km za 4800... Hmm
ja tak samo
u mnie też 2000mil za 4800 punktów. W sumie to i tak pewnie ich nie wykorzystam, czy będzie ich 3000 czy 5000km...

ducarider

Posiadacz elektryka
Zgłosiłem usterki, 24 kwietnia 9 rano mam wizytę w serwisie, czyli prawie miesiąc.

Zgłosiłem:
- źle spasowany frunk (widać po otwarciu, śruby mają różne dystanse (jest możliwość regulacji tej klapy jakieś 5cm...))
- brud pod zabezpieczeniem tylne drzwi (ktoś miał podobny problem tutaj w wątku)
- klapa bagażnika też jest lekko przekrzywiona (tylne światło prawe ma schodek, lewe jest ok)
Klapa tylna u mnie taka sama. Ale u góry jest dobrze. Nic nie zrobią.