Port Zeebrugge (BE) głównie obsługuje Skandynawię - gdyby ewentualnie były jakieś pojazdy do Polski dawno już by pojawiły sie VINy.Morning Chorus wpłynął właśnie do ZEEBRUGGE (odpływając wczoraj z SOUTHAMPTON). Tuż za nim Glovis Summit, który w ciągu godziny dwóch powinien dotrzeć do ZEEBRUGGE.
Być może i do Polski zostaną rzucone jakieś sztuki Y z tych statków?
RCC Antwerp zniknął około 4 dni z trackingu i ani widu ani słychu choć za 3 dni powinien osiągnąć Suez.
Za 2 dni do Włoskiego Livorno dopływa HOEGH ST.PETERSBURG. Może ktoś już dostaje jakieś terminy odbioru?
Port Zeebrugge (BE) głównie obsługuje Skandynawię - gdyby ewentualnie były jakieś pojazdy do Polski dawno już by pojawiły sie VINy.
RCC ANTWERP wyłączył nadajnik AIS (niektóre statki robią to w ramach środków antypirackich i samoobrony, gdy wpływają na obszar wysokiego ryzyka).
HOEGH ST PETERBURG nie jest czarterem Tesli.
termin "do ustalenia", a na w/w stronce nic nie może znaleźć po tym VIN.. Wszystkim do działa? Myślałem, że to może na skandynawię dlatego tych co w PL nie pokazujeA sprawdzałeś na jakim jest statku:
![]()
Cargo Tracking | RoRo tracking | Höegh Autoliners
Want to know where your cargo is? You can follow your cargo here. Simply fill in the field on this page to see your cargo details.www.hoeghautoliners.com
Jaki masz szacowany termin dostawy ?
Co do HOEGH ST PETERBURG to jest transportem mieszanym prawdopodobnie przewozi 2000 Y do Zeebrugge i ma tam być 28 sierpnia.
RCC ANTWERP 23 sierpnia na przybyć do Koper z ponad 4000 szt Y i tutaj powinno coś być dla nas.
Ja dostałem VIN (ukryty w kodzie strony) gdy RCC Antwerp zbliżał się do Singapuru, więc podejrzewam że moje auto jest na tym właśnie statku. Ale nadal mam termin "do ustalenia" i nikt też się jeszcze nie odzywał w sprawie płatnościA sprawdzałeś na jakim jest statku:
![]()
Cargo Tracking | RoRo tracking | Höegh Autoliners
Want to know where your cargo is? You can follow your cargo here. Simply fill in the field on this page to see your cargo details.www.hoeghautoliners.com
Jaki masz szacowany termin dostawy ?
Co do HOEGH ST PETERBURG to jest transportem mieszanym prawdopodobnie przewozi 2000 Y do Zeebrugge i ma tam być 28 sierpnia.
RCC ANTWERP 23 sierpnia na przybyć do Koper z ponad 4000 szt Y i tutaj powinno coś być dla nas.
Ja mam potwierdzony VIN i odbiór na przełomie sierpnia i września.Morning Chorus wpłynął właśnie do ZEEBRUGGE (odpływając wczoraj z SOUTHAMPTON). Tuż za nim Glovis Summit, który w ciągu godziny dwóch powinien dotrzeć do ZEEBRUGGE.
Być może i do Polski zostaną rzucone jakieś sztuki Y z tych statków?
RCC Antwerp zniknął około 4 dni z trackingu i ani widu ani słychu choć za 3 dni powinien osiągnąć Suez.
Za 2 dni do Włoskiego Livorno dopływa HOEGH ST.PETERSBURG. Może ktoś już dostaje jakieś terminy odbioru?
Mi się kiedyś marzył X, ale stwierdziłem, że Y jest poręczniejszy. W środku wystarczająco pojemny dla 2+2+ bagaże, a zdecydowanie mniejszy na zewn i przez to bardziej uniwersalny.Ja tez czekam na swoją czarną YP, choć kusi mnie aby kupić używana X
Kiedy dostałeś vin i FV ? I data była od razu czy z czasem po potwierdzeniu od Tesli się pojawiła ?Ja mam potwierdzony VIN i odbiór na przełomie sierpnia i września.
Tydzień temu do mnie zadzwonili, żeby szykować leasing, VIN nie jest widoczny na stronie (ale można go podejrzeć w kodzie strony). Dzisiaj z nimi rozmawiałem i potwierdzili, że VIN jest przypisany do mnie i odbiór przełom sierpnia/września.Kiedy dostałeś vin i FV ? I data była od razu czy z czasem po potwierdzeniu od Tesli się pojawiła ?