Tesla Model Y, dostawy III kwartał 2023

Michal

Moderator
Tak XP7 to Berlin.
Terminu czekania zależą głównie właśnie od pochodzenia, ale od nadania vinu zwykle idzie już szybko i w ciągu kilku tygodni powinniście mieć auta.

yarrker

Fachowiec
Obstawiam, że do końca przyszłego tygodnia jeśli sam nie przeciągniesz to odbierzesz auto 😉

Dzisiaj oni dzwonili do mnie i po dyskusji co jak i po co to opłaciłem odrazu fakturę , w poniedziałek wyślą dokumenty , w środę/czwartek zarejestruje i w piątek jestem po auto jak się uda wszystko

Paweł@

Zadomawiam się
Jak ja dostałem ViN z Berlina to okazało się, że auto juz było w drodze na plac pod Warszawę. Dostałem wtedy tel z Katowic żeby zrobić płatność. Z Berlina przywożą na bieżąco jak są gotowe i zeszly z produkcji i zapewne Wasze fury są już gdzieś w PL.

Zychu02

Zadomawiam się
Hmm, poszperałem, i to co wydawało mi się "specyfikacja" jaką się dostaje to był screen z artykułu , gdzie jest wyszczególniony AP HW4
model-y-hw4.png

inter

Pionier e-mobilności
Hmm, poszperałem, i to co wydawało mi się "specyfikacja" jaką się dostaje to był screen z artykułu , gdzie jest wyszczególniony AP HW4
View attachment 11870
Łatwo poznac po kamerach, przy odbiorze, obraz jest naturalny bez zabarwień pomarańczowych.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Też jestem bardzo ciekawy, czy w Q3 będą MY z HW4. Czekam na ten update. Dajcie znać po odbiorach.