deCastelano
Fachowiec
Jasnowidz ze mnieDokumenty juz wysłane więc w piątek odbiór![]()
Jasnowidz ze mnieDokumenty juz wysłane więc w piątek odbiór![]()
Nie wiem dlaczego wszyscy się tak cieszą z HW4. Znając historię usunięcia czujników ultradźwiękowych to w tym "upgradzie" raczej spodziewam się że chodziło o zaoszczędzenie na produkcji a nie na dodatkowe korzyści dla użytkowników. Wygląda że HW4 nie ma już pamięci RAM z korekcją błędów ECC, brakuje mu GPU i niektórych złącz które były w starszym HW:Też jestem bardzo ciekawy, czy w Q3 będą MY z HW4. Czekam na ten update. Dajcie znać po odbiorach.
Lepsze kamery o wyższej rozdzielczości, HW4 to szybszy komputer i lepsza analiza obrazu. Tesla sukcesywnie usuwała dublowanie komputerów, ponieważ, okazały się one praktycznie bezawaryjne.Nie wiem dlaczego wszyscy się tak cieszą z HW4. Znając historię usunięcia czujników ultradźwiękowych to w tym "upgradzie" raczej spodziewam się że chodziło o zaoszczędzenie na produkcji a nie na dodatkowe korzyści dla użytkowników. Wygląda że HW4 nie ma już pamięci RAM z korekcją błędów ECC, brakuje mu GPU i niektórych złącz które były w starszym HW:
Zobaczymy jak te zmiany wpłyną na trwałość komputera...![]()
Tesla Model Y Hardware 4 Teardown Reveals Cheaper Ram, Missing GPU and Camera Connectors
Get an expert's insights on the new Tesla Model Y HW4, as we dissect the intricate details shared by renowned 'Tesla Hacker,' Green. From physical characteristiwww.notateslaapp.com
Pracownicy Tesli, nigdy ci niepowiedzą, choćby wiedzieliZ tego co rozmawiałem z pracownikiem Tesli w Warszawie, to oni nie mają info kiedy będą mieli HW4, ale raczej to jeszcze chwilę potrwa zanim do nich trafią.
Ja mam odbiór w piątek, produkcja Shanghai, ale nie łudzę się, że będzie HW4![]()
Nie wiem dlaczego wszyscy się tak cieszą z HW4. Znając historię usunięcia czujników ultradźwiękowych to w tym "upgradzie" raczej spodziewam się że chodziło o zaoszczędzenie na produkcji a nie na dodatkowe korzyści dla użytkowników. Wygląda że HW4 nie ma już pamięci RAM z korekcją błędów ECC, brakuje mu GPU i niektórych złącz które były w starszym HW:
Zobaczymy jak te zmiany wpłyną na trwałość komputera...![]()
Tesla Model Y Hardware 4 Teardown Reveals Cheaper Ram, Missing GPU and Camera Connectors
Get an expert's insights on the new Tesla Model Y HW4, as we dissect the intricate details shared by renowned 'Tesla Hacker,' Green. From physical characteristiwww.notateslaapp.com
Ja rozmawiałeś jakiś czas temu z infolinia i konsultant sprawdził auta z inventory. Wówczas wszystkie HW3.Pracownicy Tesli, nigdy ci niepowiedzą, choćby wiedzieli. Jedynie coś potwierdzą, bo czytali gdzieś na forum.
Na moje pytanie odnośnie HW4 otrzymałem informację, że jak na razie nie zauważyli ani jednego, który przyjechał do Ząbek.Ja rozmawiałeś jakiś czas temu z infolinia i konsultant sprawdził auta z inventory. Wówczas wszystkie HW3.
Dzisiaj telefon , Auto stoi na placu przeładunkowym w okolicach Frankfurtu . A stoi tam bo jeden z podwykonawców ma problemy z lawetami . Męczyć ich o zwrot za bilety i jakieś chociaż darmowe km ?Niby jestem umówiony w piatek południe na odbiór a od niedzieli "Jest w transporcie" . Bilety kupione a powoli zaczynam nie wierzyć że sie wyrobią