@gkasperczyk jest serwisantem mobilnym, a nie handlowcem@gkasperczyk Jak dostac najlepsza cene na nowe auto?![]()
brac inventory, najlepiej z refferalem od kogos kto juz kupil auto. Duzo tez zalezy odd konfiguracji, biale MY w najtanszej opcji beda najtansze@gkasperczyk Jak dostac najlepsza cene na nowe auto?![]()
Nie mobilnym, mobilny to taki co jezdzi do klientow i naprawia auta pod domem. Moja praca to podrozowanie po wszystkich serwisach w Europie i robienie wielu ciekawych rzeczy na miejscu@gkasperczyk jest serwisantem mobilnym, a nie handlowcem![]()
Super wiedzieć.Nie mobilnym, mobilny to taki co jezdzi do klientow i naprawia auta pod domem. Moja praca to podrozowanie po wszystkich serwisach w Europie i robienie wielu ciekawych rzeczy na miejscu![]()
Kumpla miałem w Nike, też jeździł po oddzialach i poprawiał co inni spier... Usprawniał logistykę itp..Nie mobilnym, mobilny to taki co jezdzi do klientow i naprawia auta pod domem. Moja praca to podrozowanie po wszystkich serwisach w Europie i robienie wielu ciekawych rzeczy na miejscu![]()
Czy jest szansa na serwis w Katowicach na początku 2024?Nie mobilnym, mobilny to taki co jezdzi do klientow i naprawia auta pod domem. Moja praca to podrozowanie po wszystkich serwisach w Europie i robienie wielu ciekawych rzeczy na miejscu![]()
Tak twierdzi obsługa Tesli w Kato. Byłem na jazdach testowych i tak mówili ale nic więcej nie wiedzą.Czy jest szansa na serwis w Katowicach na początku 2024?
Mówili już w czerwcu. Że przełom roku.Tak twierdzi obsługa Tesli w Kato. Byłem na jazdach testowych i tak mówili ale nic więcej nie wiedzą.
Dokładnie.Mówili już w czerwcu. Że przełom roku.