Tesla Model Y - gadżety

faktory

Fachowiec

Pabloss

Posiadacz elektryka
Byłaby spoko gdyby nie mokre plecy po każdej jeździe w ciepłe dni. To coś nie oddycha. Może wentylowane fotele radzą sobie lepiej ale Y takowych się nie doczekał.
Oczywiście wentylacja była by super i nie ma tu o czym dyskutować ale samo perforowanie to już moim zdaniem nie. Mam perforowane (nie wentylowane) siedzenia w innym aucie i wcale nie jest lepiej jak w Tesli.

itguy

Posiadacz elektryka
A mnie cerata jak to nazywacie bardzo odpowiada.
Mnie też, najlepsza cerata jaka miałem :p bo nie trzeba się z tym pieścić jak ze skórą naturalną. A co pocenia się to to zależy od osoby. Byłem w Chorwacji, 38 stopni i mi się tyłek nie pocił, ale zawsze korzystam z klimy przed powrotem do auta i generalnie jestem raczej szczupły i dużo się ruszam. Za to mój znajomy się przykleja do tych foteli ale waży 2x ja i największą jego aktywnością fizyczną jest 30 metrów do lodówki po piwo w piątek wieczorem...

kristof46

Fachowiec
Mnie też, najlepsza cerata jaka miałem :p bo nie trzeba się z tym pieścić jak ze skórą naturalną. A co pocenia się to to zależy od osoby. Byłem w Chorwacji, 38 stopni i mi się tyłek nie pocił, ale zawsze korzystam z klimy przed powrotem do auta i generalnie jestem raczej szczupły i dużo się ruszam. Za to mój znajomy się przykleja do tych foteli ale waży 2x ja i największą jego aktywnością fizyczną jest 30 metrów do lodówki po piwo w piątek wieczorem...
Aktywność fizyczna nie ma tu nic do rzeczy. Albo inaczej. Może ale nie musi. Też się mogę pochwalić że się ruszam ze jestem na diecie ze korzystam z klimy przed wejściem do auta ale co z tego skoro po prostu się pocę na tych sztucznych fotelach. Zresztą żona tak samo. A oboje lubimy ciepłe klimaty typu 30+ stopni a nasze lato to dla nas nie lato.
Plus to właśnie to że nie trzeba się tak cackac z czyszczeniem.

Hermes

Posiadacz elektryka
Dokładnie tak - to zbytnie (nieprawdziwe często) uproszczenie. Są ludzie, którzy się pocą bardzo i tacy, co pocą się niewiele. Waga może ale nie musi mieć z tym związek.
Świadczy to tylko o autorze takowych dywagacji. :(

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
to ja Wam wrzucę moją wymianę na alcantarę:

Koszt takiej to 1000zł za oba fotele. Rewelacyjna sprawa, polecam. Tapicer z Małopolski, okolice Gorlic.

411433988_10231857523283727_3331557242333101789_n.jpg411562526_10231857523203725_8828548800642111613_n.jpg

kaktus

Posiadacz elektryka

Najnowsze dyskusje