A możesz dać jakiś "bezfejsbukowy" namiar ?to ja Wam wrzucę moją wymianę na alcantarę:
I jak to technologicznie wygląda ?
A możesz dać jakiś "bezfejsbukowy" namiar ?to ja Wam wrzucę moją wymianę na alcantarę:
ja jestem bardzo zadowolony. Gościu wziął ode mnie auto w poniedziałek, ale fizycznie za robotę wziął się w środę po południu. Na sobotę około 10 było wszystko gotowe. Jestem bardzo zadowolony z takiego moda. Plecy zdecydowanie mniej się pocą. Zdecydowanie polecam takiego moda, szczególnie, że u tego tapicera to wychodzi na prawdę tanio w stosunku do innych. - wpisz w google TapeR Łukasz Rzepiela, Mszanka k.Gorlic.A możesz dać jakiś "bezfejsbukowy" namiar ?
I jak to technologicznie wygląda ?
A jak kwestia siedzenia na przycisku?View attachment 20014
![]()
YZ dla Tesla Model Y 3 2021-2023 poduszki na siedzenia samochodowe chłodzący letni chłodny dmuchany fotel wentylacyjny pokrowce fotel samochodowy podstawka chłodząca - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com
Nakładki chłodzące na fotele, 3 stopnie chłodzenia, komplet 2, ładnie wyglądają, jakością nie odbiegają od foteli Tesli, zasilane przez złącze zapalniczkowe w podłokietniku. Mają dobre 3 cm wysokości, więc siedzi się nieco wyżej.
No i jak kwestia samego chłodzenia. Daje to coś w ogóle?Nakładki chłodzące na fotele, 3 stopnie chłodzenia, komplet 2, ładnie wyglądają, jakością nie odbiegają od foteli Tesli, zasilane przez złącze zapalniczkowe w podłokietniku. Mają dobre 3 cm wysokości, więc siedzi się nieco wyżej.
A jak kwestia siedzenia na przycisku?
Chłodzi, jest 8 wentylatorów na krzesło, cienkie są, i wieje normalnie po plecach, jest skąd te powietrze pobierać.No i jak kwestia samego chłodzenia. Daje to coś w ogóle?
Daj namiar na tapicera proszeto ja Wam wrzucę moją wymianę na alcantarę:
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
Koszt takiej to 1000zł za oba fotele. Rewelacyjna sprawa, polecam. Tapicer z Małopolski, okolice Gorlic.
View attachment 19772View attachment 19773