Tesla Model Y - gadżety

6a8

Posiadacz elektryka

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
A możesz dać jakiś "bezfejsbukowy" namiar ?
I jak to technologicznie wygląda ?
ja jestem bardzo zadowolony. Gościu wziął ode mnie auto w poniedziałek, ale fizycznie za robotę wziął się w środę po południu. Na sobotę około 10 było wszystko gotowe. Jestem bardzo zadowolony z takiego moda. Plecy zdecydowanie mniej się pocą. Zdecydowanie polecam takiego moda, szczególnie, że u tego tapicera to wychodzi na prawdę tanio w stosunku do innych. - wpisz w google TapeR Łukasz Rzepiela, Mszanka k.Gorlic.

sigg

Posiadacz elektryka
Z rzeczy, które sam kupiłem, mogę polecić:

Osłona podłogi bagażnika dająca dostęp do obu schowków pod podłogą:

Osłona na szklany dach (mocno pomogła z nagrzewaniem się foteli i poceniem pleców i ogólną temperaturą w aucie w gorące dni)

Zestaw organizerów do środka:

Zaślepki kratek wentylacyjnych pod przednimi fotelami:

mm-tesla

Posiadacz elektryka
1724103711889.jpeg

Nakładki chłodzące na fotele, 3 stopnie chłodzenia, komplet 2, ładnie wyglądają, jakością nie odbiegają od foteli Tesli, zasilane przez złącze zapalniczkowe w podłokietniku. Mają dobre 3 cm wysokości, więc siedzi się nieco wyżej.

sigg

Posiadacz elektryka
View attachment 20014

Nakładki chłodzące na fotele, 3 stopnie chłodzenia, komplet 2, ładnie wyglądają, jakością nie odbiegają od foteli Tesli, zasilane przez złącze zapalniczkowe w podłokietniku. Mają dobre 3 cm wysokości, więc siedzi się nieco wyżej.
A jak kwestia siedzenia na przycisku?

honer

Nowy na Forum
No i jak kwestia samego chłodzenia. Daje to coś w ogóle?

Hermes

Posiadacz elektryka
Z jednej strony gratulacje.
Z drugiej - pisanie, że taki czy inny chińczyk, niedługo po zakupie, "nie odbiega jakością od oryginału", jest co najmniej nadużyciem lub/i przekłamaniem.
Pożyjemy, zobaczymy.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
A jak kwestia siedzenia na przycisku?
No i jak kwestia samego chłodzenia. Daje to coś w ogóle?
Chłodzi, jest 8 wentylatorów na krzesło, cienkie są, i wieje normalnie po plecach, jest skąd te powietrze pobierać.

Nie czuć przycisku, to takie przyciski naklejane na piloty, ja ich nie czuję, inne osoby też.

krzyss

Pionier e-mobilności