Tesla Model Y - gadżety

Tuti

Zadomawiam się
Restartowales auto ?
Jeżeli "restartowałeś" oznacza "jeździłeś", to tak, jeździłem od tego momentu. Dzisiaj znowu sprawdzałem nagrywaniem we frunku i światło w nim się cały czas pali (oryginalna lampka - dodatkowe oświetlenie odpiąłem).

krzyss

Pionier e-mobilności
Jeżeli "restartowałeś" oznacza "jeździłeś", to tak, jeździłem od tego momentu. Dzisiaj znowu sprawdzałem nagrywaniem we frunku i światło w nim się cały czas pali (oryginalna lampka - dodatkowe oświetlenie odpiąłem).
restart/reset ... trzymaj dwie rolki wcisniete na kierownicy powyzej 30 sekund az zgasnie ekran.

Tuti

Zadomawiam się
restart/reset ... trzymaj dwie rolki wcisniete na kierownicy powyzej 30 sekund az zgasnie ekran.
A więc restartowałem i dalej bez zmian - światło we frunku nie gaśnie po jego zamknięciu.
Problemem jest to, że podłączane oświetlenie ledowe we frunku się nagrzewa i wolałbym, żeby nie świeciło się cały czas.

krzyss

Pionier e-mobilności
Zostaw otwarty odejdz na kilkanaście minut wrócisz będzie zgaszone.. Powinno. Pewnie też gaśnic po dłuższym okresie?
W TM3 nie gasnie nigdy oswietlenie bagaznika jak jest otwarty.
Auto tez nie usypia.
Musze zobaczyc czy gasnie jak bagaznik zamkniety ale auto otwarte.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ooo to nie zaskoczyłeś bo o ile pamiętam to kiedyś zostawiłem otwartego frunka i nie zauważyłem powiadomień. Rano otwarty auto chyba spało a światło zdechło w Tm3
W Xie na 100% gaśnie.
Nie wiem że to przez to że mam oba elektryczne Frunki?

krzyss

Pionier e-mobilności
Ooo to nie zaskoczyłeś bo o ile pamiętam to kiedyś zostawiłem otwartego frunka i nie zauważyłem powiadomień. Rano otwarty auto chyba spało a światło zdechło w Tm3
W Xie na 100% gaśnie.
Nie wiem że to przez to że mam oba elektryczne Frunki?
Chyba ze cos zmienili, ale ja to wiem bo wymienilem lampki w bagazniku na mocniejsze od chinczyka. A one sie zepsuly bo swiecily kilka razy jak auto zostawialem w garazu z otwarta klapa :)