Jeżeli "restartowałeś" oznacza "jeździłeś", to tak, jeździłem od tego momentu. Dzisiaj znowu sprawdzałem nagrywaniem we frunku i światło w nim się cały czas pali (oryginalna lampka - dodatkowe oświetlenie odpiąłem).Restartowales auto ?
restart/reset ... trzymaj dwie rolki wcisniete na kierownicy powyzej 30 sekund az zgasnie ekran.Jeżeli "restartowałeś" oznacza "jeździłeś", to tak, jeździłem od tego momentu. Dzisiaj znowu sprawdzałem nagrywaniem we frunku i światło w nim się cały czas pali (oryginalna lampka - dodatkowe oświetlenie odpiąłem).
A więc restartowałem i dalej bez zmian - światło we frunku nie gaśnie po jego zamknięciu.restart/reset ... trzymaj dwie rolki wcisniete na kierownicy powyzej 30 sekund az zgasnie ekran.
W TM3 nie gasnie nigdy oswietlenie bagaznika jak jest otwarty.Zostaw otwarty odejdz na kilkanaście minut wrócisz będzie zgaszone.. Powinno. Pewnie też gaśnic po dłuższym okresie?
Chyba ze cos zmienili, ale ja to wiem bo wymienilem lampki w bagazniku na mocniejsze od chinczyka. A one sie zepsuly bo swiecily kilka razy jak auto zostawialem w garazu z otwarta klapaOoo to nie zaskoczyłeś bo o ile pamiętam to kiedyś zostawiłem otwartego frunka i nie zauważyłem powiadomień. Rano otwarty auto chyba spało a światło zdechło w Tm3
W Xie na 100% gaśnie.
Nie wiem że to przez to że mam oba elektryczne Frunki?
Widac w X pomysleli o tym