Tesla Model Y - gadżety

Michal

Moderator
Ja mam 197 cm wzrostu i są ok widziałem w autach ludzi ~160 cm i też wyglądało ok. Jeśli zagłówek jest długi, to chyba regulacja nie jest potrzebna. Przydaje się chyba tylko przy krótkich ale wtedy jest takie ryzyko, że ktoś inny wsiądzie, nie zmieni ustawienia i będzie miał za nisko, a przy wjechaniu w tył urwie mu głowę :/

Hetman72

Nowy na Forum
Ja mam 197 cm wzrostu i są ok widziałem w autach ludzi ~160 cm i też wyglądało ok. Jeśli zagłówek jest długi, to chyba regulacja nie jest potrzebna. Przydaje się chyba tylko przy krótkich ale wtedy jest takie ryzyko, że ktoś inny wsiądzie, nie zmieni ustawienia i będzie miał za nisko, a przy wjechaniu w tył urwie mu głowę :/
Ciekawe dlaczego Tesla nie ma regulowanych zagłówków? Nie mam pojęcia co może być powodem. Może ktoś to wytłumaczy rozsądnie :)
Wytłumaszczeniem są koszty. Tesla unika zbędnych opcji do ustawiania to i zagłówków nie mozna ustawiać.
Taniej jest wyprodukowac długi zagłówek.

mm-tesla

Posiadacz elektryka

lookash_c

Pionier e-mobilności
Było ostatnio o tymże wallboxie, w skrócie - bez szału, za złotówkę można brać ;-)

sredni

Zadomawiam się

Vangass

Posiadacz elektryka
Czy ktoś zakładał może ochraniacze na siedzenia żeby dzieci nie niszczyły? Znalazłem coś takiego ale nie wiem jak z jakością.

Ja mam standardowe uniwersalne. Montowane paskiem pod zagłówek i drugi pasek siedzenie/oparcie. Są o tyle fajne że mają siatki, kieszonki, stolik itp. O wiele bardziej funkcjonalne dla dziecka niż gazetownik ;)

mm-tesla

Posiadacz elektryka