Tesla Model Y - gadżety

ciastek

Pionier e-mobilności
Co sądzicie o takim zabezpieczeniu felg w Y i 3 ?

Maxxxx

Zadomawiam się
Jak widać nie czytam wszystkich wątków na forum :)) Może dlatego że nie mam Performance nie zerknąłem tam:) pozdrawiam !

tygrysm

Fachowiec
Pojawił się preorder na S3XY Knob do Modelu 3 i Y. Gałka z wbudowany ekranem OLED + jej podświetlenie + 4 programowalne przyciski. Wszystkie funkcje jak w S3XY buttons czyli np. wymuszenie podgrzewania baterii lub wymuszanie akcji przy dłuższym pociągnięciu za klamkę (otworzenie frunka, otworzenie gniazda ładowania).

Preorder do końca lipca za <185 EUR, mają być wysyłane przed świętami Bożego Narodzenia.

Maxxxx

Zadomawiam się
Pojawił się preorder na S3XY Knob do Modelu 3 i Y. Gałka z wbudowany ekranem OLED + jej podświetlenie + 4 programowalne przyciski. Wszystkie funkcje jak w S3XY buttons czyli np. wymuszenie podgrzewania baterii lub wymuszanie akcji przy dłuższym pociągnięciu za klamkę (otworzenie frunka, otworzenie gniazda ładowania).

Preorder do końca lipca za <185 EUR, mają być wysyłane przed świętami Bożego Narodzenia.
Ooo, wymuszenie grzania baterii to jedyne w sumie co by mi się przydało :) reszta to miłe dodatki. Może zrobię sobie prezent pod choinkę :cool:

piotrazz

Posiadacz elektryka

Czy ten item ma już w sobie OBD adapter/commander czy trzeba osobno zakupić? Nie zagłębiałem się mocno w szczegóły...