radioaktywny
Pionier e-mobilności
Praktycznie nie słychaćA jaki hałas emituje?
Praktycznie nie słychaćA jaki hałas emituje?
Co sądzicie o takim zabezpieczeniu felg w Y i 3 ?
Jak widać nie czytam wszystkich wątków na forumY Performance ochrona felg 21" ciekawy pomysł
@maar79 W homologacji do perfomance są jako opcjonalne wymienione 255/40R20, ja mam zimowe 255/45R19. Standardowe koła R21 z oponami sa duuużo cieższe od wersji R19 takie mam zimowe felgi: Brock B32 SKM 9,50x19 5x114,30 ET45,00 Temat omawiamy nie dlatego co można w teorii założyć oraz co się...forum.elektrowoz.pl
Ooo, wymuszenie grzania baterii to jedyne w sumie co by mi się przydałoPojawił się preorder na S3XY Knob do Modelu 3 i Y. Gałka z wbudowany ekranem OLED + jej podświetlenie + 4 programowalne przyciski. Wszystkie funkcje jak w S3XY buttons czyli np. wymuszenie podgrzewania baterii lub wymuszanie akcji przy dłuższym pociągnięciu za klamkę (otworzenie frunka, otworzenie gniazda ładowania).
S3XY Knob
enhauto.com
Preorder do końca lipca za <185 EUR, mają być wysyłane przed świętami Bożego Narodzenia.
Czy ten item ma już w sobie OBD adapter/commander czy trzeba osobno zakupić? Nie zagłębiałem się mocno w szczegóły...Pojawił się preorder na S3XY Knob do Modelu 3 i Y. Gałka z wbudowany ekranem OLED + jej podświetlenie + 4 programowalne przyciski. Wszystkie funkcje jak w S3XY buttons czyli np. wymuszenie podgrzewania baterii lub wymuszanie akcji przy dłuższym pociągnięciu za klamkę (otworzenie frunka, otworzenie gniazda ładowania).
S3XY Knob
enhauto.com
Preorder do końca lipca za <185 EUR, mają być wysyłane przed świętami Bożego Narodzenia.
Ma i to jakąś nową wersję.Czy ten item ma już w sobie OBD adapter/commander czy trzeba osobno zakupić?