Tesla Model Y - gadżety

deCastelano

Fachowiec
A czy felgi Überturbine 21”, występują w wersji na lewą i prawą stronę? Bo wydaje mi się, że są tylko przednie i tylne (różniące się szerokością) Poniżej zdjęcie przykładowego kompletu, z ogłoszenia na allegroszu
View attachment 14692
Tego niestety nie wiem, musiałby się ktoś z taką wersją wypowiedzieć

KrzysztofFly

Moderator
Jest ta sama felga na jednej osi, czyli na jednej stronie kręci się w jedną a na drugiej stronie samochodu w drugą stronę.
Czyli nasi skośnoocy przyjaciele poprawili oryginał ;) i jest tak jak być powinno ;).

ypl

Pionier e-mobilności
Ja bym chciał takie, ale na 19 calową felgę nie mogę znaleźć

Screenshot_2023-11-27-00-29-13-02_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

KrzysztofFly

Moderator

ypl

Pionier e-mobilności
A to nie są przypadkiem nakładki na felgę, ochraniające jej rant?
View attachment 14726
Wydaje mi się, że tak ale nie mogę tego konkretnego wzoru na 19 calową felgę znaleźć. Widziałem na Ali kołpaki takie od razu z białym obramowaniem, ale nie są tak fajne jak te ze zdjęcia moim zdaniem.

itguy

Posiadacz elektryka
nie polecam, ładowanie możesz przecież wstrzymać w apce tesli.
Zużycie tym policzysz, ale to się grzeje pod dużym obciążeniem. Miałem coś takiego w domku letniskowym do grzania wody i po roku ( w sumie parę miesięcy) użytkowania stopiły się styki.

deCastelano

Fachowiec
Akurat to jak założył to jakiś Chińczyk niekoniecznie jest dla mnie wyznacznikiem ;-)
Poniżej screen, który był na stronie tesli, choć z drugiej strony jak wszedłem teraz w konfigurator to jest po Twojemu… strasznie niekonsekwentna ta tesla 😮‍💨

Attachments

• IMG_3214.jpeg
    IMG_3214.jpeg
    130,1 KB · Liczba wyświetleń: 26

Najnowsze dyskusje