FunGous
Nowy na Forum
Bierz takie coś. Polecammatę dla zwierząt
Są różne wersje. Jeszcze z boczkami na drzwi jak chcesz zakładać. Zobacz inne oferty gościa
Bierz takie coś. Polecammatę dla zwierząt
Tak, to właśnie te.Piękne!!!! nie moge sie doczekac.... przypomnij to sa te storm style? z Ali oddział Francja? Do mnie wlasnie takie dojadą w poniedzialek.
Mi najbardziej zalezy na zakryciu rantów... na 2 felgach mam mocno porysowane :/ a widze ze pięknie zasłaniają je kołpaki.
Oryginalne też podobno rysują, ja jednak raczej nie będę jeździł bez kołpaków, więc się tym zbytnio nie przejmuję.Moje przyszły w piątek. Podobno rysują felgi-potwierdzdzisz?
Oglądałem te zatrzaski i wydaje się, że plastik jest dość trwały. Do tego nie jest idealnie gładki. Może stąd rysy? Przeszlifuje delikatnie papierem.
Wiesz co, koła zmieniałem o 23, więc wszystko by mogło się zdarzyćOdwrotnie założone względem oryginalnych felg - popełniłem ten sam błąd 😉
Odnośnie rysowania felg przez kołpaki OE, tak wyglądają felgi po 25kkm na oryginalnych kołpakach, porysowana jest każda felga, na każdym ramieniu, w miejscach gdzie zatrzaskiwane są uchwyty. Jedne trochę mniej, inne trochę bardziej.Moje przyszły w piątek. Podobno rysują felgi-potwierdzdzisz?
Oglądałem te zatrzaski i wydaje się, że plastik jest dość trwały. Do tego nie jest idealnie gładki. Może stąd rysy? Przeszlifuje delikatnie papierem.
Omg😳Odnośnie rysowania felg przez kołpaki OE, tak wyglądają felgi po 25kkm na oryginalnych kołpakach, porysowana jest każda felga, na każdym ramieniu, w miejscach gdzie zatrzaskiwane są uchwyty. Jedne trochę mniej, inne trochę bardziej.
View attachment 14688
A teraz porównaj to z konfiguratorem tesli Y performance, bo to kołpaki na wzór tamtych felg ;-) Twoje auto, będziesz jeździł jak będziesz chciał, ja tylko zwróciłem uwagę, bo myślałem wcześniej identycznie, a potem porównałem ze stroną tesliWiesz co, koła zmieniałem o 23, więc wszystko by mogło się zdarzyć. Jednak z założeniem kołpaków błędu nie popełniłem, odwrotnie byłoby niezbyt aerodynamicznie. Do tego kołpaki są od środka oznaczone, który ma być na lewą, a który na prawą stronę
.
View attachment 14678
View attachment 14679
A czy felgi Überturbine 21”, występują w wersji na lewą i prawą stronę? Bo wydaje mi się, że są tylko przednie i tylne (różniące się szerokością) Poniżej zdjęcie przykładowego kompletu, z ogłoszenia na allegroszuA teraz porównaj to z konfiguratorem tesli Y performance, bo to kołpaki na wzór tamtych felg ;-) Twoje auto, będziesz jeździł jak będziesz chciał, ja tylko zwróciłem uwagę, bo myślałem wcześniej identycznie, a potem porównałem ze stroną tesli
Dostałeś też rolkę taśmy dwustronnej ? Zastanawiam się po co?
Tak dostałem, chociaż nie przyklejałemDostałeś też rolkę taśmy dwustronnej ? Zastanawiam się po co?
Kapsle tesla mają swój klej …