Dementuje tą informację. Jak klima była wyłączona z tylu to się sama nie włącza.@sredni Jest tego side effect, zawsze włącza sie klima z tyłu.
To raczej nie przez elektryczne frunki.Ooo to nie zaskoczyłeś bo o ile pamiętam to kiedyś zostawiłem otwartego frunka i nie zauważyłem powiadomień. Rano otwarty auto chyba spało a światło zdechło w Tm3
W Xie na 100% gaśnie.
Nie wiem że to przez to że mam oba elektryczne Frunki?
Dobrze widzę, że to ten sam wzór co w oryginalnych? Gdzie takie można kupić?W poprzednim tygodniu przyszło parę gadżetów w tym czarne kołpaki. Muszę przyznać, że oprócz tego, że wyglądają kozacko (imo dużo lepiej niż na białej) to ich wykonanie to naprawdę sztos! Początkowo wydawało mi się, że zabraknie tej miękkiej taśmy ale ostatecznie zostało jeszcze z 30cm.
View attachment 11776
View attachment 11775
Tak dokładnie taki sam. Sam kołpak jest o jakiś centymetr większy bo wchodzi "na" felgę nie tak jak oryginalny "w" środek.Dobrze widzę, że to ten sam wzór co w oryginalnych? Gdzie takie można kupić?)
Zamówiłem też, gdzieś tutaj są też zdjęcia moje, polecam.Tak dokładnie taki sam. Sam kołpak jest o jakiś centymetr większy bo wchodzi "na" felgę nie tak jak oryginalny "w" środek.
Link: https://www.aliexpress.com/item/1005004938091737.html
Podróż przez Wiedeń w dolomity tablet wytrzymał. Nie lata na aucie ale drogi równeTak, zgadzam się, nie jest to idealne rozwiązanie, natomiast siedzi tak mocno, że przy awaryjnym hamowaniu nie wypada (przy awaryjnym przyśpieszeniu też nie
), przy kolizji mam nadzieję nie testować.
Inna sprawa, że stelaże na tablet, które mocuje się np za fotelem pasażera albo kierowcy też nie wzbudzają mojego zaufania w kontekście kolizji / wypadku.
Przekonaliście mnie, zamawiam czarne do swojego Quicksilvera 😂Może i ja pochwalę się czarnymi kołpakami od Chińczyka
Jakby ktoś był zainteresowany, kupowałem tutaj:
View attachment 12029