Tesla Model Y - gadżety

Bronek

Pionier e-mobilności
Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Przyciski mają też swoją zaletę u mnie np "podziękowanie" 3x awaryjne i same gasną, to przydatny przycisk właśnie bez szukania.
Do tego zamykający automatyczne drzwi itd..

Ale to pokrętło jakby było do X, to biorę na 100%

Bronek

Pionier e-mobilności
O ile będzie zainteresowanie. U nich kupowałem mam mailing. Za rok? Zobaczymy. Na razie mam, te swoje przyciski i korzystam z kilku funkcji. Czasem jest opóźnienie, a długo nieużywany potrafi przejść w stan spoczynku.
Najbardziej jestem zadowolony , otwierania i zamykania poszczególnych drzwi i włączania wew obiegu i kontrolę tego, stanu na ekstra smartfonie (Tesla nie pokazuje tego) , oraz podziękowania/przeprosiny.
Często się wpycham w ciąg samochodów wpuszczany lub na chama.. Niestety roboty drogowe i wczasowicze, którzy nie znają zasad i okoliczności jakie są z tym związane na tym skrzyżowaniu w związku z nietypową sytuacją. ICE lub przednionapędowką powodują, iż gorzej jest wskoczyć i można stać i stać...

ryb

Zadomawiam się
Szanowni, Sprzedam zestaw osłon na śruby i piasty do kół 19 Gemini do TMY. Cena 435 zł - tyle ile zapłaciłem w Ząbkach.
Podbijam post - cena 250 zł + przesyłka.

Attachments

• IMG_6555 3.JPG
    IMG_6555 3.JPG
    3,1 MB · Liczba wyświetleń: 25
  • IMG_6556 3.JPG
    IMG_6556 3.JPG
    2,6 MB · Liczba wyświetleń: 25
  • IMG_6557 3.JPG
    IMG_6557 3.JPG
    3,2 MB · Liczba wyświetleń: 27

6a8

Posiadacz elektryka

6a8

Posiadacz elektryka
Ze zdjęć wynika, że wchodzi do schowka. Moim zdaniem jest tam zasilany. Mam teraz taki USB Hub
No właśnie, nie powinien więcej niż 8-10 mm. Ale pewności nie ma, no nic, zapytam ich.