itguy
Posiadacz elektryka
Tak, zobacz pierwszy post w tym temacie, ja też wrzucałem swoje zdjęcia w tym topicu. PolecamIdzie zima. Czy ktoś używa tego typu dywaników i może się wypowiedzieć na ich temat.
Tak, zobacz pierwszy post w tym temacie, ja też wrzucałem swoje zdjęcia w tym topicu. PolecamIdzie zima. Czy ktoś używa tego typu dywaników i może się wypowiedzieć na ich temat.
Do środka fajne, ale do bagażników już niekoniecznie. W tylnym bagażniku nie zakrywa boków, a w przednim w sumie nie wiem czy jest konieczny.Idzie zima. Czy ktoś używa tego typu dywaników i może się wypowiedzieć na ich temat.
W Y mi się sprawdza mata do bagażnika. Można zamówić dzieloną więc jest swobodny dostęp pod podłogę do obu schowków.Do środka fajne, ale do bagażników już niekoniecznie. W tylnym bagażniku nie zakrywa boków, a w przednim w sumie nie wiem czy jest konieczny.
Z dywanikami dostajesz rabat na następny zakup w krótkim czasie. Chyba dwa tygodnie. Jeśli więcej osób chce kupić to kupowałbym jeden po drugim.![]()
Idzie zima. Czy ktoś używa tego typu dywaników i może się wypowiedzieć na ich temat.
SUPER! Też mam coś takiego kupione ale brak czasu lub zaufanego mechanika żeby to założyć. Gdzie to robiłeś, skąd jesteś ?Dopiero co zamontowany nowy gadżetKamerka, Carplay, wyświetlacz prędkości i jeszcze paru dodatkowych rzeczy.
View attachment 14122
View attachment 14123
View attachment 14124View attachment 14125
Uprzedzając pytanie, zarówno kamera jak i carplay mogą być wyświetlane na fullscreen-ie albo na split-screenie. Natomiast w przypadku kamery obraz na pełnym ekranie jest trochę rozciągnięty ze względu na proporcje ekranu. Ekran jest dotykowy, nie ma sterowania kółkami na kierownicy (jak dla mnie to plus). Jedyny wyjątek to możliwość aktywowania kamery dłuższym przytrzymaniem prawego kółka w prawo (też plus). Jutro będą testy w trasie![]()