Tesla Model Y - gadżety

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Panowie, co do tych kołpaków to przy ściaganiu połamały się 2/4, w lecie przy dużej temperaturze bez problemów je zakładałem i ściągałem, natomiast przy wymianie opon i niskiej temp. tak się wszystko skurczyło, że bardzo dużo siły trzeba było aby ściągnąć. Dodatkowo kołpaki te rysują odrobine felgi.

Riki83

Zadomawiam się
Czy ma ktos z Was S3XY buttons???? ja dostalem wczoraj paczke. Jakas wersja v2. Nie ta z filmikow - inny commander. Podlaczylem tak samo... ale jakis jeden maly kabelek zostal i szlag wie od czego on.
A nie dziala mi najbardziej przydatna funkcja, ktora chcialem - ogrzewanie tylnych foteli za pomoca przycisku. No nie mam pojecia co jest grane.... tyle opcji to ma jesli chodzi o ogrzewanie foteli i nic nie dziala. ani przod ani tyl. Ma ktos o tym wieksze pojęcie?

6a8

Posiadacz elektryka
Czy ma ktos z Was S3XY buttons???? ja dostalem wczoraj paczke. Jakas wersja v2. Nie ta z filmikow - inny commander. Podlaczylem tak samo... ale jakis jeden maly kabelek zostal i szlag wie od czego on.
Użytkowników buttonów na pewno co najmniej kilku jest.
Jakie masz auto, jakieś zdjęcie tego kabelka, gdzie instalowałeś commandera ?

SylB

Fachowiec

ducarider

Posiadacz elektryka
Zdejmowałem swoje przy -6 i nic się nie połamało. Trzeba je ścisnąć za felgą i same wychodzą.
Co do rysowania to się zgodzę.
Ja też jeden złamałem. Zamówiłem drugi komplet bo jednak wyglądają kozacko. Przy okazji miałem spotkanie z krawężnikiem i uszkodziłem tylko kołpak. Felgi rysują na rantach. Dwa komplety mam porysowane.

KrzysztofFly

Moderator
Ja też jeden złamałem. Zamówiłem drugi komplet bo jednak wyglądają kozacko. Przy okazji miałem spotkanie z krawężnikiem i uszkodziłem tylko kołpak. Felgi rysują na rantach. Dwa komplety mam porysowane.
Ja na wszelki wypadek od razu zamówiłem dwa :). Co do rysowania felg, to naklejaliście tą taśmę którą dołączyli w komplecie?