Witam wszystkich. Pokaże kilka "gadżetów", które ja zamówiłem. Napiszę opinie, jak się sprawdziły. Wszystko ciągnę z Ali (oddają ładnie pieniądze za zwroty i nawet mają polski support, przynajmniej ja tak trafiłem).
A więc (dodam tylko, że mam TMY LR '24):
- dywaniki gumowe super sprawa, ładnie zasłaniają i dużo tańsze niż oryginały
- uszczelka pod frunk, działa i polecam (dziwi mnie podejście producenta, ze nic nie zrobili)
- nie mam osłony szklanego dachu, nie mam doświadczenia, ale w Volvo mi to przeszkadzało i w upały zasłaniałem panoramiczny dach
- uchwyty (wieszaki) pod zagłówki przód i tył (nic nie pasowało i wszystkie były beznadziejne)
- awaryjne otwieranie tylnych drzwi ... tutaj się rozpiszę (jak dla mnie porażka, że nie można było tego zamontować na produkcji, przecież tu chodzi o bezpieczeństwo). Ogólnie super sprawa i podaje linka:
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
pl.aliexpress.com

- osłony tylnich wylotów powietrza pod siedzeniami ... tylko materiałowe, bo plastiki niekoniecznie są dobrze spasowane, a materiał mocny i na rzep, więc super, a i tak nic nie widać
- amortyzatory drzwi ... beznadzieja, nie kupujcie, żadnej róznicy
- fajne są też zamszowe wkładki do schowków, bo w tych zwykłych plastikach wszystko słychać
To tyle z moich przemyśleń, część gadżetów jeszcze "jedzie"